Auto voor onderhoud bij Boerhof, uitstekende service, korte lijn waar nodig. Onderhoud wordt goed uitgevoerd, mooie tussentijdse video update tijdens het onderhoud, complimenten.
Snel een afspraak kunnen maken voor APK en grote beurt. Leenauto mee gekregen. Moesten terug komen voor een vervanging van een niet op voorraad zijnde onderdeel. Ook toen kregen we weer een leenauto mee. Verder fijn Dat je een filmpje krijgt te zien van de te doende werkzaamheden en de staat hoe de auto er uit ziet!
Grote beurt, distributie riem, banden, ruitenwisser. Alles keurig geregeld, auto gewassen afgeleverd! Super!
30.000 op de teller alleen maar problemen om de 2 maanden staat de auto in de garage net 3 jaar oud 1 keer een brief gehad dat dit een systeem fout is dus we blijven naar de garage gaan en ze waren nu coulant want ford rekende 50% korting op de rekening nou super worden we blij van volgende maand weer nu 225 euro volgende keer 450 euro duur rijden om de 2 maanden
Onderhoud wordt altijd op een zeer correcte wijze uitgevoerd. Monteurs zijn vaklui! Bedankt maar weer beste mensen!
Snelle afhandeling van grote beurt, ik kon er op wachten en niet duur.
Prima! Communicatie vooraf keurig. Inplannen afspraak gaat handig. De boel gewoon goed op orde! Aandachtspunt: ik had een eindtijd opgegeven waarop de auto klaar moest zijn, dit werd niet gehaald.
Kleine beurt goed gedaan, volgens afspraak
Uitstekend geholpen, geen verassingen, en lekker kunnen werken tussendoor!
Ruim van te voren is mij verteld dat deze reparatie nodig was. Ook de prijs werd mij verteld. Was een aardig bedrag. Jammer dat er een groot deel van de kosten naar de overheid gaat.
Ik zit al jaren voor het onderhoud van mijn auto bij Smidts/Boerhof in Groningen. Eigenlijk altijd tevreden over het contact, duidelijk en vriendelijk.
Zeer klantvriendelijk
Voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt heb ik aangegeven dat er een probleem is met het start/stopsysteem, die werkte niet meer. Mij is toen verteld dat dit zou liggen aan de capaciteit vermindering van de accu , dit is door een meting vastgesteld. De waarde zou liggen rond de 70% en voor een start/stopsysteem zou dat te laag zijn, die moet boven de 80% zijn. Na toestemming te hebben gegeven om dan een nieuwe accu te plaatsen blijkt nu dat het start/stopsysteem nog niet werkt. Want zonder het start/stopsysteem start en rijd de auto ook en is de nieuwe start/stop accu dus overbodig geweest. Dat vind ik dan weer jammer van de investering van ik dacht 160,- euro. Als u een oplossing heeft dan houd ik mij aanbevolen. Met vriendelijke groet J.H.Huizinga
Geen verrassingen, duidelijke uitleg. Filmpje is ook erg goed
Bij het aanbieden van de auto voor apk en onderhoud bleek de afspraak niet in het systeem te staan. Ondanks drukte toch goed opgelost inclusief leen auto geregeld. Kom hier graag voor onderhoud en aankoop van nieuwe auto
De vervanging van de distributieriem en 2 voorbanden zijn snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd. De leenauto is een uitkomst als de reparatie wat langer duurt.
Zoals ik al jaren gewend ben duidelijke afspraken alvorens er wat wordt gedaan aan de auto. Bij het inleveren wordt je altijd vriendelijk ontvangen en direct geholpen. Verder heb ik nog nooit problemen gehad met de auto dus de mannen in de garage leveren goed werk!
Ook indrukke en moeilijke tijd meedenkend, behulpzaam en gastvrij
De 1e x was de auto voor een grote beurt naar de garage en kregen wij de auto terug met een 'rauw' geluid. Er bleek een onderdeel niet vast gedraaid te zijn. Het is verholpen maar we moesten een extra rit en tijd inplannen. Vervolgens brengen wij de auto naar de garage voor het vervangen van lampen. Een makkelijke klus die wij zelf zouden kunnen doen. Maar we konden er niet bij dus weggebracht. De auto werd 'afgemeld' en kon meegenomen worden. Echter was er géén enkele lamp vervangen. Het was dat wij alert waren anders waren wij er thuis pas achter gekomen. De lampen kunnen wij zelf aanschaffen aangezien wij een eigen bedrijf hebben en is vele malen goedkoper dan wij wij hebben moeten betalen. Geen probleem dat Boerhof moet verdienen op onderdelen en arbeidsloon betaald moet hebben echter staat de rekening niet in verhouding. We hebben een nagel nieuwe auto aangeschaft maar de volgende keer zullen wij hier nog eens stevig over nadenken of wij dit weer zullen doen gezien de kosten die er achter weg komen.
Hartelijk dank voor uw review. We vinden het spijtig om te lezen dat een aantal zaken niet fijn zijn verlopen. Mijn collega, onze aftersales manager, neemt even contact met u op om het één en ander met u te bespreken.
Altijd goed sinds ik hier klant ben.
Fijne en snelle service. Vriendelijke medewerkers. Enige wat beter zou kunnen, is dat receptiemedewerkers weinig inhoudelijke kennis hebben en dus vaak niet kunnen helpen.
Onderhoudsbeurz en APK, ik mocht wachten en koffie drinken. Fatsoenlijk te woord gestaan en geadviseerd over noodzakelijk onderhoud. Komt betrouwbaar over.
Correct, alles volgens afspraak.
Positief
Ik ben de monteur en de baliemedewerker dankbaar. Ik dacht dat mijn accu., autoradio en richting aanwijzer kapot waren. Na uitvoerige controle bleek dat alles het nog doet. Er was een storing.