Vriendelijk personeel en goede prijs/kwaliteit.
Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Graag tot een volgende keer.
Ik werd weer uitstekend geholpen, goede voorlichting, goede service, meedenkend met de klant en de auto weer in een schone staat opgehaald. Super tevreden!!
Wat fijn om te horen! Bedankt voor de hoge beoordeling en het delen van uw ervaring.
ik ben zoals gewoonlijk zeer tevreden over de service van uw bedrijf.
Jullie zijn erg klantgericht en ik voel mij prima thuis en geholpen.
Voor een kleine beurt geweest, goed geholpen.
Precies conform afspraak plus een duidelijke video vooraf
Goeie service, leuk dat de auto ook gewassen is!
Content met laatste onderhoudsbeurt en persoonlijke videoboodschap van de Ford Kuga. De 4 Hankook banden vervangen door Michelin banden. Wat een verbetering. Veel meer comfort, stiller en geen gehobbel. Nooit geen Hankook meer.
Goed en vriendelijk personeel. Prijsafspraken wijken niet af na de reparatie/onderhoud
Goede tekst en uitleg van de werkzaamheden.
Totaal naar tevredenheid.
Beurt en bandenwissel was om 1700uur nog niet klaar. Of wel klaar, maar niet gebeld. Volgende dag om 1100uur zelf gebeld, hij stond al klaar. Vandaag kom ik er achter dat de nieuwe kentekenplaat voor, niet geplaatst is. Ik gelijk gebeld naar jullie garage, bleken jullie al van op de hoogte. Ik verwacht volgende keer dat jullie mij bellen zodra bekend is dat je wat vergeten bent. Toch een hartelijke groet van mij, Theo de Vries, Harkstede
Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat onze communicatie niet helemaal optimaal was. Dit kwam door drukte, maar dat is geen goede reden naar uw toe. We zijn blij dat u dit bij ons aangeeft, zodat wij inzicht krijgen en kunnen zorgen dat we dit gaan verbeteren op de momenten dat het druk is.
Had een afspraak onderhoud en apk. Auto om 8.30 uur naar de werkplaats. krijg ij 's middags een telefoontje dat de apk verlopen was. Hoezo telefoon, hij staat toch al bij jullie! Pas om half 5 een berichtje dat de auto nog een dagje moet blijven. Wel een beetje laat. Mag toch verwachten dat voor 12 uur al bekend is wat de gebreken zijn. Had afspraken, leenauto omgeruild voor een met een trekhaak. Onderdeel moest besteld worden en wordt 's nacht vanuit Köln of elders aangevoerd. Dus dinsdag zal de auto wel klaar zijn. Nee dus, onderdeel niet aangekomen. Pas weer om half 5 een telefoontje, dus leenauto maar weer omruilen. Advies: laat klanten op tijd weten dat hun auto nog een nachtje moet blijven.
Alles is gecontroleerd. Vind het toegestuurde filmpje zeer handig. Nu weet ik mijn bandenprofiel ;-)
idem
Geweldige service klantvriendelijke medewerkers en geleverde kwaliteit is super.
Snelle service
De service was prima. Er werd direct bij mankementen overleg gepleegd van wel of niet herstellen of vervangen. De prijs werd direct genoemd en dus geen verrassingen. Het waren allemaal leuke en enthousiaste mensen die er werkten.
Hartelijk dank voor het delen van uw fijne ervaring met ons!
prima ook een tijdelijke auto goed geregeld
na de onderhoudsbeurt is de auto terug gebracht door 1 van uw monteurs. (goede service dat het kan) de auto heeft 2 dagen stil gestaan bij mij in de garage na de onderhoudsbeurt. zodra ik de auto start ging de waarschuwingslamp branden bandenspanning te laag. (er zijn nieuwe banden opgezet) ik heb direct de banden op spanning gebracht maar er ging nagenoeg niets bij in. mijn overbuurman gevraagd (is al jaren automonteur) wat het kon zijn: de auto moest dan gereset worden, dat heb ik dan maar zelf gedaan. denk dat dit bij jullie hoort om te doen, want het is toch vreemd dat na 2 dagen stil staan de waarschuwingslamp gaat branden.
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Inmiddels heeft mijn collega van de werkplaatsreceptie contact opgenomen om het één en ander toe te lichten. We zien u graag een volgende keer weer.
Deskundig en vlotte afhandeling van gedane werkzaamheden.
Super service, auto werd zelfs gehaald en terug gebracht
Supervlotte hulp, ongepland, tegen 17 u brengen, snelle diagnose en de volgendecdag klaar. TOP!!
Hartelijk dank voor het delen van deze top beoordeling!!