Jammer dat de oliecontrole vergeten was. Daardoor moest ik een extra rit vv maken en tijd vrijmaken zonder tegemoetkoming: gemiste kans.
Goede snelle service en prima advisering.
Altijd zeer tevreden geweest, nu zeer ontevreden!
Zoals afgesproken hebben we morgen even contact om te bespreken wat er is voorgevallen.
Prettige ontvangst, deskundige uitleg, filmpje met klantvriendelijke uitleg. Rustig nagesprek bij afhalen auto.
Mijn ervaringen zijn goed met dit bedrijf, werkt vriendelijk personeel
Alles prima geregeld en zelfs een dag eerder klaar dan gepland. ik ben zeer tevreden.
De deskundigheid kan ik nog toetsen. De prijs en kwaliteit ook niet. In de lijst met gedane zaken stond dat de wielen er af geweest zijn. In het filmpje kon ik dat niet terugzien. Weet niet hoe ik dit moet zien. Graag een reactie.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Om de video niet te lang te maken filmen we niet alles. Uw reactie gaan we intern even bespreken, want blijkbaar kan dit verwarring geven. Nogmaals dank dat u uw ervaring deelt en we zien u graag de volgende keer weer.
Zoals gewoonlijk, prima geholpen, de rekening is altijd weer minder aansprekend, nee gewoon prima bedrijf.
Niets op aan te merken. Dus top. En al vele jaren.
Snel geholpen, duidelijke afspraken. Heb alleen het m ijj toegezegde filmpje over de onderhoudswerkzaamheden niet gezien.
Zeer goed. Duidelijk en betrouwbaar.