Nieuw, de video van de onderhoudsbeurt, top!
Net als altijd correct, prima service en erg klantvriendelijk. Videofilmpje werd erg gewaardeerd.
Ik ben goed geholpen.
Positief, goede service, duidelijke afspraken.
Adequaat geholpen. Filmpje over APK erg behulpzaam. Reactie op lakschade is goede service
In één woord uitstekend! Onderhoudsbeurten worden zorgvuldig uitgevoerd.
Goede afspraken. Personeel denkt mee.
Accuraat en klantvriendelijk
goed en zeer tevreden
Zeer positief. Ik was wat sceptisch om hier nieuwe banden te kopen, aangezien ik in Tolbert altijd korting krijg. Hetzelfde was echter in dit filiaal van toepassing. Er wordt bij een bandenwissel verder gekeken dan wat afgesproken is, waardoor er in overleg ook de remblokken zijn vervangen en ik met mijn gezin nog veiliger de weg op bed gegaan. Tevens heb ik een dakimperiaal gekocht. Bij hulp mocht ik kosteloos terugkomen en daar ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen! Voor mij was dit een zeer prettige ervaring. Voor prijs/kwaliteit een 9. Als echte Hollander mag het van mij altijd goedkoper, maar de kwaliteit is top!
Al jaren vaste klant naar volle tevredenheid.
Prina
Prima service en werken volgens afspraak.
Auto is geweest voor de APK en een ... beurt, met behoud van de Ford Assistane. Gelukkig niets aan de hand en goed gekeurd. Mevrouw van de werkplaats is super vriendelijk en duidelijk. Kreeg een filmpje per sms. Service en klantvriendelijkheid is super goed! (Prijzen wat aan de hoge kant, maar dat vindt iedere klant bij de dealer denk ik).
Vriendelijk, adequaat en fatsoenlijke prijzen