auto was na 1 dag nog niet klaar en weer eens niet over gecommuniceerd. zoals gewoonlijk bij deze bedrijf in groningen
Uitstekend en prettig geholpen. Vriendelijk en bekwaam personeel.
goede ervaring. de gestuurde video over de APK Is een goed idee. Wel een tip,misschien kan hij gestuurd worden als jullie bellen.Dan heb je toch een beter idee waar jullie het over hebben.
Hartstikke prima.
Ben al jaren lang klant bij Boerhof. Heb goede ervaringen wat betreft hoe dit bedrijf met de klant omgaat. Goede service, klantvriendelijk.
ERVARING OVERWEGEND GOED, MAAR EEN MEVROUW ACHTER DE SERVICEBALIE ZOU EEN CURSUS KLANTENCONTACT GOED KUNNEN GEBRUIKEN. DIT IN TEGENSTELLING TOT EEN AANTAL ZEER KLANTGERICHTE MEDEWERKERS.
prima service
vriendelijk
Zeer goede ervaring met het bedrijf
Professioneel
Over het algemeen tevreden over de service, jammer dat de navigatie niet is geüpdatet in de afgesproken tijd.
Goed en denkt mee
Ik loop al zo`n 20 jaar bij Boerhof wat moet ik er nu nog van zeggen Bij aanbeveling Dit is voor een ieder om zelf die keuze te maken.