Afspraak is afspraak
Zie boven
Van tevoren geïnformeerd wat ik kon verwachten. En vervolgens alles naar verwachting en volgens afspraak afgehandeld
Betrokken en eerlijk
Mijn auto is gekeurd en heeft een jaarlijkse beurt gehad en de distributieriem is vervangen. Dit is allemaal prima verlopen alleen is de monteur vergeten het afdekpaneel wat op de motor zit terug te plaatsen. Deze ligt nog in de kofferbak van de auto zag ik in het weekend. Kortom hier moeten we weer voor terug wat vervelend is.
Keurig geïnformeerd over de reparaties. Tijdig klaar. En, niet onbelangrijk, zeer vriendelijk personeel.
Behulpzaam, vriendelijk, vakkundig, meedenkend dus heel blij met jullie!
Komen met alternatieven en advies of iets wel, maar ook niet nodig is.
Onder motorkap "schade" ontstaan tijdens accu controle. Bij toeval zelf ontdekt. Discussie over wie, wat, waar of hoe werd per direct omgezet in een gratis vervanging van het desbetreffende onderdeel. Dus uitstekend opgelost.
n.v.t.
Ik laat al jaren onderhoud en reparaties doen bij Ford Boerhof. Altijd goed overleg en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Krijg altijd gratis een leenauto mee naar huis. Ik ben tevreden over het bedrijf.
Positief: alle onderhoudspunten uitgevoerd conform afspraak, prima leenfiets, heldere toelichting achteraf en een klantvriendelijke benadering. Alleen jammer dat het probleem van de waarschuwingslampjes 'bandensensoren niet herkend' nu na twee pogingen nog steeds niet is opgelost: het blijft zich voordoen!
De monteurs letten goed op de veiligheid van de auto.
De onderhoudsbeurt is conform afspraak en offerte uitgevoerd. Enig punt was dat het uploaden van de navigatie langer duurde dan verwacht. Hiervoor is een passende oplossing geboden.
Denken met ons mee, prima
Goede en snelle afhandeling.
Stationair te rijk afgesteld, verder prima service.
Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel, altijs vooraf prijsopgave. Ben al jaren een tevreden klant.
Uitstekende service, snel en voor een goede prijs. Reparatie, grote beurt en APK goed en snel uitgevoerd, tevens video verstuurd van werkzaamheden en controle punten die duidelijk en overzichtelijk was. Bij overdracht auto was de leenauto niet in het systeem ondanks dat deze bij de confirmatiemail was opgenoemd. Kreeg wel een leenauto mee dus dit was geen probleem.
Alles wat gedaan moest worden is goed gegaan, de Auto rijd perfect, wij gaan er van uit dat wij weer een jaar veilig kunnen rijden.
Duidelijk uitgelegd via een filmpje wat er naar is gekeken. Auto was op tijd klaar en netjes gewassen. En het contact was ook fijn.
Goede service en prime geïnformeerd over wat er wel en niet hoefde te gebeuren (video boodschap).
Snelle, vriendelijke en betrouwbare service.
Altijd goed geholpen. Nette prijzen en super snelle service ! Altijd vriendelijk personeel!