Goed geregeld

Afspraak is afspraak

Volledig tevreden

Zie boven

• Deskundigheid/Vakmanschap

Van tevoren geïnformeerd wat ik kon verwachten. En vervolgens alles naar verwachting en volgens afspraak afgehandeld

Deskundig

Betrokken en eerlijk

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijn dat de auto weer een jaar de weg op kan

Mijn auto is gekeurd en heeft een jaarlijkse beurt gehad en de distributieriem is vervangen. Dit is allemaal prima verlopen alleen is de monteur vergeten het afdekpaneel wat op de motor zit terug te plaatsen. Deze ligt nog in de kofferbak van de auto zag ik in het weekend. Kortom hier moeten we weer voor terug wat vervelend is.

zeer tevreden

Keurig geïnformeerd over de reparaties. Tijdig klaar. En, niet onbelangrijk, zeer vriendelijk personeel.

Fantastisch!

Behulpzaam, vriendelijk, vakkundig, meedenkend dus heel blij met jullie!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Denken mee, geven gericht advies.

Komen met alternatieven en advies of iets wel, maar ook niet nodig is.

Boetekleed aantrekken !!

Onder motorkap "schade" ontstaan tijdens accu controle. Bij toeval zelf ontdekt. Discussie over wie, wat, waar of hoe werd per direct omgezet in een gratis vervanging van het desbetreffende onderdeel. Dus uitstekend opgelost.

lang wachten

n.v.t.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede en betrouwbare service.

Ik laat al jaren onderhoud en reparaties doen bij Ford Boerhof. Altijd goed overleg en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Krijg altijd gratis een leenauto mee naar huis. Ik ben tevreden over het bedrijf.

Klantvriendelijk

Positief: alle onderhoudspunten uitgevoerd conform afspraak, prima leenfiets, heldere toelichting achteraf en een klantvriendelijke benadering. Alleen jammer dat het probleem van de waarschuwingslampjes 'bandensensoren niet herkend' nu na twee pogingen nog steeds niet is opgelost: het blijft zich voordoen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik was heel blij met de e-bike

De monteurs letten goed op de veiligheid van de auto.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

onderhoudsbeurt conform afspraak en offerte uitgevoerd

De onderhoudsbeurt is conform afspraak en offerte uitgevoerd. Enig punt was dat het uploaden van de navigatie langer duurde dan verwacht. Hiervoor is een passende oplossing geboden.

Altijd correct.

Denken met ons mee, prima

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede en snelle afhandeling.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeker goed, alleen stationair iets te rijk afgesteld.

Stationair te rijk afgesteld, verder prima service.

Topgarage

Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel, altijs vooraf prijsopgave. Ben al jaren een tevreden klant.

zeer tevreden

Uitstekende service, snel en voor een goede prijs. Reparatie, grote beurt en APK goed en snel uitgevoerd, tevens video verstuurd van werkzaamheden en controle punten die duidelijk en overzichtelijk was. Bij overdracht auto was de leenauto niet in het systeem ondanks dat deze bij de confirmatiemail was opgenoemd. Kreeg wel een leenauto mee dus dit was geen probleem.

Alles goed gegaan.

Alles wat gedaan moest worden is goed gegaan, de Auto rijd perfect, wij gaan er van uit dat wij weer een jaar veilig kunnen rijden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed werk geleverd, ook fijn dat er een filmpje is gestuurd om te laten zien wat er naar gekeken is.

Duidelijk uitgelegd via een filmpje wat er naar is gekeken. Auto was op tijd klaar en netjes gewassen. En het contact was ook fijn.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service en prime geïnformeerd over wat er wel en niet hoefde te gebeuren (video boodschap).

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snelle, vriendelijke en betrouwbare service.

Vak bedrijf!

Altijd goed geholpen. Nette prijzen en super snelle service ! Altijd vriendelijk personeel!

Helsingborgweg 6

9723 HN Groningen