goedgeholpen

goed en snel geholpen volgens afspraak

redelijk goed

Ik wist dat ik anderhalf uur moest wachten en dit was ook geen probleem. Ze kwamen ook netjes melden dat er paar dingen wel aan vervanging toe waren. of ik dit goed vond. Ja hier mijn goedkeuring voor gegeven. Maar toen andere klanten die later kwamen voor mij weg gingen en ik nog steeds zat te wachten. Het was bijna 15.00 uur toen iemand van het personeel dat ze een controle hadden van de RDW. Dat mijn auto eruit was gepikt en ik nog langer moest wachten. Want ik moet op geregelde tijden mijn medicatie hebben. Gelukkig is toen even een auto geregeld zodat mijn medicatie wel op iets later in kon nemen. Weer terug gereden en toen was de auto wel gekeurd door de RDW. Verder ben keurig en netjes geholpen.

Snel, duidelijk en vriendelijk

Altijd welkom ontvangst. Vervangend vervoer netjes geregeld. Tussentijds geïnformeerd voor overleg.

in een zin geweldig

wordt altijd snel en vriendelijk geholpen

Ik ben uitstekend geholpen.

Er was goed overleg.

Goede service en houden zich aan afspraken

Voor mij de beste garage van Nederland

Prima sevice. Klantvriendelijk. Vakmanschap. Eerlijke voorlichting. Een topgarage

prima serves.

vriendelijk, goede terug koppeling.

Ben echt heel goed geholpen!

Ben snel, deskundig en vriendelijk geholpen met een acuut probleem. Klasse!

Ben gewoon tevreden

Onderhoud en keuring prima gedaan.

Zoals gewoonlijk perfecte service.

Al jarenlang dezelfde goede ervaringen met Ford Boerhof, niets op aan te merken.

Netjes en professioneel

We werden netjes geholpen en tussendoor geïnformeerd dat het wat langer zou duren door een steekproef.

Zeer tevreden over de dienstverlening

Ik ben tevreden over de dienstverlening, service en vriendelijkheid van uw garage en personeel.

Al jaren tevreden

Goede service. Vriendelijk personeel. Denken met je mee.

Safe gevoel

Gedegen controle bij APK en kleine beurt. Advies: nieuwe banden voor en vervanging remblokken. Na aanbrengen van deze onderdelen kan ik weer veilig op weg. Dáár gaat het om. Betrouwbare garage

Heel goed

Zijn prima geholpen.

Zie bovenstaand.

Wordt altijd super geholpen

Alles gaat naar tevredenheid en ook zijn ze altijd vriendelijk maar dat is mijn ervaring.

Klantvriendelijk en kwaliteit

Zie boven

Gewoon goed

Alles is volgens afspraak en tijd uitgevoerd.

makkelijk in omgang

Super goede ervaring.

Al jaar en dag een vertrouwde plek voor onderhoud en aankoop van je auto.

Ik kom al ruim 17 jaar bij Boerhof Sappemeer. Mensen aan de balie kennen je bij naam en weten waarvoor je komt als je een afspraak hebt. Je bent absoluut geen nummer. Mocht er onverholpen iets zijn met de auto, dan ben je altijd welkom om even lang te komen voor een snelle check. Geeft een goed gevoel en vetrouwen. Dat is ook de reden dat ik hier nog steeds klant ben.

duidelijke afspraak die nagekomen wordt

Ervaren mensen die weten wat ze doen en daar wordt je als klant heel blij van.

De Vosholen 109

9611 TE Sappemeer