Vriendelijk ontvangst goede service
Inplannen ging simpel en met pak ‘m beet 1,5 uur was alles weer klaar!
Je wordt altijd goed geholpen de service is prima personeel is vriendelijk dus zeer tevreden.
onderhoud is goed uitgevoerd. Vervangend vervoer was goed geregeld. Verbeterpunt; Ik mis een stukje klantvriendelijkheid bij Boerhof (dit keer en de keer ervoor ook al); m.b.t. ontvangt/receptie, het lijkt of het er door drukte niet van komt, maar de klant is en blijft koning en behoeft aandacht. Over prijs/kwaliteit kan ik niet oordelen(lease auto)
Zeer content met de service, alsmede uitgevoerde inspectiebeurt.
Tevoren aangegeven wat mijn wensen zijn ten aanzien van onderhoud en reparatie. De receptioniste belt tijdens onderhoud om noodzakelijke extra reparatie en/of vervanging te doen, met opgave van kosten. Daarnaast aanbod voor Europees systeem Pechhulpdienst van Ford, goedkoper dan ANWB. Geweldig hoe er met de klant wordt meegedacht. Daarbij is de ontvangst en uitleg altijd vriendelijk. Topbedrijf hier in Sappemeer
Ik kom hier al jaren als het niet goed was, was ik hier al vertrokken.
Geen bijzonderheden
Had geen vervangende auto, had graag de vraag gesteld gekregen. Werd wel goed opgelost , hoor ; werd gehaald door Ramona.
Ben tevreden over de hele reparatie
Ik ben zeer goed geholpen. Uitstekende service
Dit is de beste, en meest klantvriendelijke garage die ik ken. De mensen die er werken zijn fantastisch. Het voelt als familie.
Onverwa ht probleem met accu snel en vakkundig opgelost
Klant vriendelijk correct duidelijke uitleg
Vriendelijke monteur ,en snel geholpen .
Er wordt met je meegedacht
Doordat op dit zelf niet mag rijden i.v.m. herseninfract. Is alles geregeld met de mantelzorg. Mijn auto wilde op de dag dat moest worden gebracht niet starten. Hierdoor contact gehad met Dhr Brouwer en toen het nummer gekregen van Ford service lijn. We zijn zeer netjes en vriendelijke te woord gestaan en keurig geholpen. Ook Marcel ( mantelzorger) die later de auto bracht is zeer goed geholpen. Toen van de vorige week de rekening kreeg. Ik telefonisch contact gehad met Dhr Brouwer en ook super vriendelijke en netjes te woord gestaan.
Afhandeling reparatie is zeer goed en duidelijk toegelicht
Ze mogen iets vriendelijker zijn achter de balie. Wij kwamen altijd in Veendam en daar waren ze veel vriendelijker. Vindt ze hier erg nors.
Zie hierboven genoemd
Moet afwachten hoe het gaat met het rijden op vakantie
De auto kwam voor een onderhoudsbeurt. Er stond een leenauto klaar. De medewerkers waren vriendelijk, en er werd ons koffie aangeboden.
Zoals altijd was alles correct geregeld.