Servicebeurt verliep snel.Vervangend vervoer goed geregeld
Als altijd goed geholpen. Fijn dat er altijd een gratis leenauto ter beschikking wordt gesteld. Dit maakt echt een verschil. Ook de filmpjes die je soms krijgt met uitleg van de monteur stel ik erg op prijs
Prima , goed geïnformeerd tussendoor wat er precies kapot was. Netjes een leen auto mee. Enige tip is dat ik met een lekkende auto best lang heb moeten door rijden vanwege drukte. Ik kon pas terecht na 2 weken.
Klantvriendelijk, behulpzaam en een goede service.
De wachttijd voor reparatie van de auto duurde wel lang.
Onderhoudsbeurt is volgens afspraak uitgevoerd
Super goed en goed contact
Aan de balie goed geholpen, alles volgens afspraak en als nwe klant ook nog korting gekregen. Minpuntje, de koffie kan beter! Prijs is zoals je bij een dealer verwacht.
Goede service met vriendelijk personeel
Een fijne garage om heen te gaan
Het cijfer zegt genoeg...zeer content zijn wij.
Door de abrupte overstap van Wensink naar Boerhof (communicatieprobleem) kwam mijn APK in tijdnood. Boerhoef dacht uitstekend en creatief mee en we vonden een oplossing. Helemaal top!
alles volgens afspraak gelopen. dik tevreden
Zeer vriendelijk personeel en goede service
Klantvriendelijk en goeie service. Ik ben erg tevreden. De afstand van huis naar de werkplaats is een nadeel (ex. Wensink Veendam) maar dit is opgelost met vervangend vervoer. Wat ik wel vervelend vind is dat er geen fysiek onderhoudsboek bij is. Zou bij verkoop toch graag de "dealer onderhouden " bewijzen kunnen overhandigen.
Goed en flexibel.
Toppers
Vriendelijke medewerkers
Aandachtspunten: * wisseling winter - naar zomerbanden - bij factuur wordt bandenhotel in rekening gebracht terwijl banden thuis in opslag zijn. Vooraf gemeld dat dit niet in rekening gebracht kan worden; heb dezelfde ervaring met wisseling zomer - naar winter gehad. * bij uitwisseling banden, bandensensor niet gereset. Volgende dag krijg ik een melding in display. Dit had m.i. voorkomen kunnen worden; meer aandacht aan besteden. * In de week voor onderhoud storing "motoronderhoud nu" in display gehad. Tijdens onderhoud niets kunnen uitlezen. Rij weg na onderhoud en krijg dezelfde info in display terug.
Vertrouwd en goed overleg zoals ik gewent bent. Het gegeven advies besproken. Ondanks dat ik mijn auto goed onderhouden wil, weinig kilometers maak, is onderhoud wat prijs wel duur. (Auto rijden is een luxe)
Het team is altijd vriendelijk en oplossingsgericht. Men krijgt goede informatie en de service voor een vervangende auto. Top. Bedankt Ramona, Roel en garage team.
Kort samen gevat : goede service ,persoonlijk gesprek ,leuk personeel en altijd vriendelijk .