Zoals ik gewend was. altijd goed. Receptie medewerkers helemaal top.
Goede service zeer goede chocolademelk en een zeer hulpvaardige baliemedewerkster dus ga zo door
Vriendelijk, duidelijk en geen gedoe.
Snel en correcte service
primma garage
De auto moet nu nog een keer terug voor APK, terwijl de datum dichtbij ligt.
Was blij verrast met het filmpje van mijn auto en het mogen meekijken met de monteur, bij het nalopen van de aandachtspunten
De baliemedewerker was vriendelijk. De leenauto in orde. Rekening was lager dan verwacht omdat de werktijd korter was dan geschat. Dit was eerlijk van de garage.
ben zeer tevreden.
Werkzaamheden conform afspraak. Aardig en behulpzaam personeel. Goede service: leenauto.
Het duurde wel lang.
Bij Boerhof kennen ze je naam, je auto. Ben echt tevreden!
Reparaties zijn altijd uitstekend en met de juiste materie uitgevoerd.
Originele beoordeling
Reparaties zijn altijd uitstekend en met de juiste materie uitgevoerd. Echter stijgen jullie prijzen veel sneller in verhouding met jullie concurrentie. De enige wat me bij Boerhof houdt momenteel zijn de videos met uitleg van wat allemaal aangepakt moet worden, maar als jullie niet iets aan de kosten doen, moet ik mijn zwager - degene die Boerhof in de eerste instantie heeft aangeraden - naar een andere garage volgen.
Top service, deskundig personeel en zeer plezierig contact.
als nieuwe klant keurig ontvangen door recepcioniste en verder ook door ander personeel
Voor de jaarlijkse APK en onderhouds beurt, goede informatie en overleg.
personeel is vriendelijk
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Graag tot een volgende keer.
Personeel niet echt klant gericht, na een uur wachten werd er nog geen koffie aangeboden, wel kwam de verkoper langs voor een roer staafje! Betaal afhandeling liet ook lang op zich wachten, afspraak was een bedrag van 300 euro , maar moest 349,17 betalen, hoe kan dit, BTW vergeten? De indeling is ook niet klant gericht ingedeeld. Vergeleken bij de Ford garage in Veendam een achteruit gang.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Inmiddels heeft u gesproken met de werkplaatsreceptie. We vinden het vervelend dat u zo'n eerste ervaring met ons had. We laten graag aan u zien bij een 2e bezoek dat dit niet de normale gang van zaken was. Ons welbekende Ford Cafe is dan ook weer operationeel (we hebben momenteel een tijdelijke wachtruimte ivm de verbouwing). Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we zien u graag een volgende keer weer.
Originele beoordeling
Goede voorlichting, meedenken met gecompliceerde problemen
Bedankt voor uw beoordeling! Graag tot een volgende keer.
Klantvriendelijk
snel geholpen ,en altijd netjes afgelevert
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Graag tot een volgende keer.
erg goed geholpen een pluim
Alles ging volgens afspraak gratis leenauto stond klaar ,na onderzoek door monteur kreeg ik en mooi filmpje van de aandachtspunten van mijn auto, daar werd weer contact over opgenomen welke punten ik gelijk wou laten meenemen in de geplande afspraak met een duidelijke prijs afspraaak. Al met al dik tevreden met de service van Smidts en boerhof.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Graag tot een volgende keer.
Alles is volgens afspraak gedaan. Aankomende reparaties zijn aangegeven zodat wij er rekening mee kunnen houden.
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Graag tot een volgende keer!