Goede afspraken

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer vriendelijk personeel en alles wordt heel goed uitgelegd en overlegd

prima service

prima service volgens afspraak gereed.

Helemaal goed!

Niks op aan te merken.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Afspraak vlug geregeld en de auto heel snel terug.

Leuk filmpje van de monteur. Alles volgens afspraak uitgevoerd. Klantvriendelijk.

De service zijn goed.

De service vindt ik goed. Als je voor kleine reparatie van je auto komt. Staat er altijd een bakje koffie of thee voor je klaar. Reparatie worden goed uit gevoerd, daar ben ik tevreden over.

Vrij snel diagnose

Probleem snel herkent . Afspraak vrij snel ingepland.

Fijn contact, deskundige service

Fijn contact, deskundige service

Top ervaring

Roel is een top gozer.

• Deskundigheid/Vakmanschap

super vriendelijk en snelle service

je wordt vriendelijk ontvangen bij de balie en vragen of er nog bijzonderheden zijn aan de auto . ze bellen als er iets aan mankeert en geven ook gelijk de prijs wat het gaat kosten .

• Deskundigheid/Vakmanschap

Al jaren een betrouwbaar adres

Doordat ik altijd blijf wachten tijdens de jaarlijkse ondehoudsbeurt en de apk, wordt het onderhoud en de apk vlot verzorgd.

Meedenkend met de klant

Wou een trekhaak met een fietsendrager van het merk Uebler. Het type is moeilijk te krijgen. Medewerker van Ford Boerhof is met succes op zoek gegaan naar deze drager. Daarna is deze geplaatst op de auto.

Gewoon goede service.

Goede service en vriendelijk personeel.

• Deskundigheid/Vakmanschap

De extra controlepunten door mij gevraagd zijn goed hersteld.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Nette service en complimenten voor het personeel.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Altijd deskundig, professioneel en vriendelijk.

Deskundig, professioneel en attent.

Onderhoud onbetaalbaar

Ik ben geweest voor een kleine beurt, mijn auto heeft nog geen uur in de garage gestaan. beurt €119 wat ik denk dat het uurloon dan is!!!! Materialen €86.42 Totaal inc btw €248,55 €150 a €160 zou mij een stuk reëeler lijken, dit was werkorder 30691 Zo hou je geen klant over ben ik bang voor Groet, Bram van Maas

fijn en correct geholpen en kosten vielen mee

fijn en correct geholpen en kosten vielen mee

Precies volgens afspraak!

Onderhoud, apk en reparaties op ons verzoek verricht en precies volgens de voorafgaande prijsopgave. Top gedaan!

• Deskundigheid/Vakmanschap

wordt altijd vlot en vriendelijk afgewerkt.

de werkzaamheden worden goed en netjes afgewerkt.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zoals altijd zeer tevreden over de service.

Goed.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima geholpen, snelle montage van nieuwe uitlaat!

Snel geholpen, binnen een paar dagen, een nieuwe midden en eind demper vervangen. Financieel niet op gerekend. Dat is ook dan tevens het min puntje, was in februari nog voor een beurt geweest en niets gehoord over binnenkort moet je uitlaat vervangen. Dus daarom geen 5 sterren. Gr. Henk

Gewoon goed

Service is altijd goed en vlot. Klantvriendelijk en nemen de tijd om alles goed uit te leggen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Aan mijn Ford Fiesta 1.6TDCI heb ik de volgende werkzaamheden laten uitvoeren. Airco laten reinigen en controleren. Navigatiesysteem laten updaten. Distributieriem laten vervangen. De wagen opgehaald en de rekening betaald. Wat jammer is, is dat er geen toelichting op de factuur werd gegeven. Had ergernis kunnen voorkomen achteraf. Tijdens het rijden gebruik gemaakt van de navigatie en wat schetste mijn verbazing? Op de snelweg mag je 130 km/h rijden. Dat wat het eerste punt dat mij irriteerde. Tweede punt dat mij irriteerde, was dat er op de factuur stond dat de waterpomp vervangen was. Een waterpomp en distributieriem kon ik niet aan elkaar koppelen, dus de volgende dag maar even terug naar dealer voor tekst en uitleg. De dealer heeft mij keurig kunnen uitleggen hoe het zat, maar een volgende keer een toelichtiing op een factuur van meer dan €1000,- is een punt van aandacht. Ondanks dit alles , ben zeer tevreden over de service van deze dealer en zal ik zeker gebruik blijven maken van de diensten.

De Vosholen 109

9611 TE Sappemeer