Vriendelijk ,en heel goed
Keurig telefonisch op de hoogte gehouden van vorderingen. Leenauto was ook top.
Heb zelf weinig verstand van auto’s/technisch en ga er vanuit dat als jullie zeggen dat er iets is dit klopt. En in overleg laat repareren. Aardige medewerkers
Goede en snelle service en altijd vriendelijk met een goede leen auto, wat wil je nog meer, Prijs zou iets lager mogen.
Probleem zo snel als kon opgelost
Goed en vriendelijk personeel. Vlotte service.
Ik word altijd zeer goed geholpen bij: - het maken van een afspraak. - het onderhoud aan de auto is altijd. perfect, zodanig dat ik in de periode tussen de onderhoudsbeurten nog nooit iets heb gehad. Dat blijkt ook wel omdat ik reeds een ruim aantal jaren bij deze garage klant ben.
Goeie service
Prettig ontvangst en goede service
Zeer vriendelijk en snelle oplossing
Klantvriendelijk, werken keurig op tijd, reparatie was snel verholpen, goede service.
Ben best lang onderweg geweest met klachten die volledig nieuw voor mij/ons waren!! Inmiddels zijn de klavhten verholpen en hoop dat wij ANDERE nieuwe klachten nu vergeten kunnen!
Auto werd gehaald en weer teruggebracht. Echter de communicatie hierover kan beter.
Ik ben correct en vriendelijk geholpen alleen de chocomelk en de koffie was niet wat ik er van verwacht had.
Allee rapport vergeten mee te geven maar voor de rest ok
Komt afspraak altijd na. Houd rekening met de wens van de klant. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de staat van de auto, d.m.v een ingesproken videoboodschap. Als er dan eventueel wat moet worden gerepareerd, is dat altijd in overleg. En dan vallen de kosten ook nog mee...
goed contact over hoe en wat en welk bedrag totaal
Een uitstekende service, het voelt of ik familie ben.
Afspraken zijn perfect nagekomen, auto kan weer een jaar vooruit. Goed meegedacht en de kosten vielen erg mee. Een garage waar je je thuis voelt als klant. Zeker aan te raden.
Overall een uitstekende garage met deskundig en vriendelijk personeel
Geheel volgens afspraak
Vanaf mijn eerste bezoek jaren geleden tot aan heden alleen maar positief, duimpje omhoog
Personeel plezierig in omgang. Er is goed overleg mogelijk. Er wordt naar je geluisterd. Garage waar je met een goed gevoel weggaat.
Nadat mijn auto vol met boodschappen niet meer wilde starten en daarover contact heb gehad met één van uw medewerkers kwam de monteur binnen een half uur. Auto gestart met behulp van accuboost naar de garage gereden. De monteur reed netjes achter mij aan. Binnen een half uur euvel verholpen en met een nieuwe accu weer huiswaarts gereden! Ondanks dat het zaterdag was ben ik snel en super geholpen!