Prima service Ga zo door
Ik ben helemaal tevreden
Afspraak op afstand ( via internet) is goed bevallen. Alles klopte.
Uitstekend niks op aan te merken
niet alleen deze keer maar steeds een prettige en goede service
Marterverjager wordt er ingeplaatst zonder kosten voor het inbouwen. Leenauto mee zonder dat we dit vooraf gezegd hadden. Er wordt altijd netjes overlegd.
Zeer tevreden en een goede communicatie.
Voor de 1e keer via internet een afspraak gemaakt voor de onderhoudsbeurt. Ging ook goed. Verder geen opmerkingen oid.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers die altijd voor je klaar staan en je altijd serieus nemen
Het is altijd wel vervelend dat je op je beurt moet wACHTEN MAAR DE KOFFIE STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR BIJ bOEDRNHOF M.A.SW. DUS GEEN PROBLEEM! GR. WILLY KROON, VEENDAM.!
vriendelijk personeel netjes goed te bereiken
Wij zijn zeer tevreden over Ford Boerhof Sappermeer. Wij zijn daar al jaren klant en ze zijn zeer vriendelijk en klantgericht
Klantvriendelijk, correct, meedenkend. Het feit dat we een filmpje kregen van het mankement dat werd ontdekt, was erg prettig. Het gaf een goed beeld van wat er aan de hand was. Bij Boerhof word je netjes te woord gestaan, handelen ze accuraat en denken ze mee in oplossingen. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen.
super goed geholpen klant vriendelijk en altijd eerlijk tegenover de klant . super goed bedrijf en nemen de tijd voor de klant ga ik met tevreden gevoel heen en weer terug naar huis
Omdat de auto minder kilometers rijdt door Corona, werd meegedacht om daarom niet alles uit te voeren, wat normaal bij deze beurt vereist is. Hierdoor scheelde dit op de factuur. Kon wachten op de onderhoudsbeurt. Kleine garage waardoor het contact persoonlijk is.
Altijd vriendelijk en het goed uitgelegd wat ze gaan doen.
Super service. En altijd is de koffie klaar
Service zoals wij gewend zijn als ik de auto naar Boerhof Sappemeer breng.
Goede afspraken
Prima ontvangst. Zeer goede monteurs.
Ik ben al langer dan 15 jaar klant bij Boerhof Sappemeer, en dit na alle tevredenheid. Ook mijn kinderen hebben daar hun auto`s gekocht. De benadering is correct en vriendelijk, de service is uitstekend, zowel bij de verkoop als bij het onderhoud en zeker niet te vergeten; de receptie. Er wordt meegedacht met de klant en goede adviezen gegeven. Dit geeft vertrouwen, zekerheid en een duidelijke binding met het bedrijf. Ik geef een duidelijke voorkeur voor dit bedrijf.
Ford Boerhof Sappemeer is een prima garage. Zeer deskundig en geven goede uitleg. Service is goed en het personeel is vriendelijk en tegemoet komend in de omgang.
AI jaren gaat het heel goed.
Ik ben al zo'n 20 jaar klant bij deze garage. En als iets goed is dan blijf je het liefs ook.