als vaste klant ben ik nog nooit vervelende en onverwacht dingen tegen gekomen. Ik ben tot heden zeer tevreden.
De gemaakte afspraken worden nagekomen
Het was altijd goed goede mensen daar
Altijd vriendelijk ontvangen en een fijne leenauto mee. Men denkt met je mee en dat is erg prettig
Oudejaarsdag de accu can mijn auto dood. Gebeld geen probleem kom maar langs, uitgelegd dat dit niet kan daar ik op cohort covid afdeling werk en dit word afgeraden. Vervolgens in de middag service aan huis nieuwe accu erin... Echt fantastisch!!! Heel erg dankbaar voor deze geweldige service.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat we u goed en snel konden helpen met een nieuwe accu. In deze tijd komen we op locatie als u niet bij ons kan komen. In geval van pech geven we ook mensen met een vitaal beroep voorrang.
Medewerkers zijn vriendelijk,denken mee met de klant en duidelijke afspraken! Top!
Ik heb goede en prettige ervaringen met het personeel van de Ford Garage te Sappemeer. Wel enige tijd problemen gehad met de B-Max M.b.t. de verwarming van de auto, continue beslagen ramen in de gehele auto. Wel 4 keer gemeld bij de garage, maar men kon het maar niet vinden. Dit was bij mij onbegrijpelijk. Gelukkug is de fout nu ontdekt in december 2020.Mijn vrouw en ik zijn nu blij dat het probleem nu eindelijk is verholpen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend dat u vochtproblemen had in de auto en dat wij het niet direct konden oplossen. Wij zijn ook blij dat het nu verholpen is. Fijn om te lezen dat u verder een goede en prettige ervaring heeft met ons. Graag tot een volgende keer.
ze zijn er als je ze nodig hebt, en proberen het je altijd naar je zin te maken.
zoals gewoonlijk weer een prima ervaring
Prima niets mee mee
Je wordt altijd vriendelijk geholpen.
Allemaal behulpzaam, duidelijke uitleg en balie personeel en verkoop erg goed! Vriendelijk, geduldig en klantgericht.
goede snelle service
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Graag tot een volgende keer!
Kleine opmerking: naamplaatje vorige garage vervanging door Boerhof op nummerplaten graag in overleg met eigenaar.
zoals elke keer nu ook weer een positieve ervaring gehad met Boerhof Sappemeer; vriendelijke behulpzame medewerkers (Ramona en Roel)
Onze auto moest heen voor een APK keuring en kleine beurt. Tijdens APK, 1 punt tegen gekomen en direct door hun verholpen waardoor de auto goed gekeurd kon worden. En tijdens de kleine beurt kwamen ze tegen dat we visite van een steenmarter hadden gehad. Hebben het eerst zo opgelost dat we toch veilig konden rijden zodat zij het benodigde konden bestellen. Zodra het binnen was konden we de zelfde middag nog terecht voor het in orde maken van de auto. Dus al met al zijn we heel tevreden over het grondig checken tijdens de APK en kleine beurt en het verhelpen van de tegengekomen problemen. Tevens was het met het personeel heel gezellig kletsen en nog een handige tip mee gekregen ivm onze steenmarters probleem. Door dit alles weer een goed gevoel over onze auto en natuurlijk ook over garage Boerhof te Sappemeer. Bedankt voor alles en tot de volgende keer.
Goed geholpen
Ben zeer tevreden met Ford Boerhof Sappemeer
Prima ontvangst, vlotte afhandeling. Vriendelijk, deskundig personeel.
Alles
Klantvriendelijk, behulpzaam. Het was een prettige ervaring. Volgend jaar zal ik beslist mijn auto weer door jullie laten keuren!!
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Graag tot een volgende keer.
Zoals wij gewend zijn van Boerhof Sappemeer.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer!
Voor een klein moment in de garage vind ik E267.00 wel heel veel geld voor een kleine beurt, en dat zonder de nodige poespas.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mijn collega van de werkplaatsreceptie heeft meerdere malen contact met u proberen op te nemen. Zou u contact met ons willen opnemen? We willen namelijk graag even de kosten toelichten. Alvast bedankt.