In alle opzichten service. Aangenaam in contacten.
Altijd netjes en goed geholpen.
Auto was toe aan de reguliere beurt. Helaas was de leenauto op het laatste moment niet beschikbaar, maar in plaats daarvan ben ik thuis gebracht en weer gehaald toen de auto klaar was. Ik kreeg per sms een filmpje waarin de monteur het een en ander toelichtte.
goede service en vriendelijk personeel
Nadat ik een wat onduidelijke vraag had over mijn auto die smorgens als de motor nog koud was en afsloeg bij het afremmen, hebben ze super gerepareerd. De motor slaat niet meer af.
Prima service en behandeling.
Grote onderhouds beurt voor onze focus. Zo als altijd top service en duidelijke communicatie. Alles wordt overlegd en uitgelegd.
Ik mag tijdelijk niet autorijden . Geen probleem auto werd opgehaald voor een beurt eb keurig weer afgeleverd. Top service
Gewoon : Doen!!
altijd vriendelijk en goede service; geen klachten de koffie is voor verbetering vatbaar ☺
Duimpje omhoog
Je wordt geweldig goed geholpen. Men is behulpzaam
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!
Prima dienstverlening en erg klantvriendelijk!
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling!
Auto is op een vrijdag gebracht, bleek dat de veer van de schokbreker was afgeknapt. Naar overleg allebeide schokbrekers te vervangen. Er werd ons medegedeeld dat deze schokbrekers besteld moesten worden in uiterlijk die maandag daarop werden geleverd en vervolgens werd gemaakt. Wij hadden verwacht dat de auto maandag of dinsdag klaar zou zijn en gebeld zou worden dat hij klaar stond. Maar nu moesten wij zelf donderdag bellen of de auto gemaakt was, dit zijn wij niet van jullie gewend de service is bij jullie altijd perfect. Vandaar dit rapport cijfer.
Bedankt voor uw beoordeling. Zojuist hebben we dit intern besproken met onze vestiging in Groningen, gezien deze beoordeling over hun gaat. We vinden het vervelend dat er niet optimaal met u gecommuniceerd is, onze excuses hier voor. We zien u graag de volgende keer weer en dat u dan de service weer ervaart zoals u van ons gewend bent. Graag tot een volgende keer.
Alleen maar goede ervaringf met Boerhof Sappemeer
Prima geholpen
Zie boven Als minpuntje soms telefonisch moeilijk bereikbaar,.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Intern heb ik doorgegeven om te zien of we onze telefonische bereikbaarheid kunnen verbeteren.
Prima service en zeer vriendelijk personeel. Ik voel mij elke keer weer welkom als ik bij Boerhof Sappemeer binnen kom. PS de koffie staat altijd klaar ook als je niks te melden hebt.
Ik was toch ( enigszins) teleurgesteld in het feit, dat wat een dag eerder was toegezegd, niet kon worden nagekomen. Eerst op een suggestie mijnerzijds (om een collega bandencentrum te benaderen), konden de door mij benodigde banden worden gemonteerd. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het feit dat ik 3 uur later naar mijn bestemming kon vertrekken. Overigens verbaast het me, dat n.m.m. banden met een redelijk normale maat, bij Profile Sappemeer niet, en bij Profile Veendam wel op voorraad waren
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat wij u enigszins teleurstelden. Wij proberen onze voorraad altijd zo optimaal te hebben, maar het kan voorkomen dat bepaalde banden toch niet op voorraad zijn (zeker in de bandenwissel periode). Wij hebben zo goed mogelijk met u mee proberen te denken en hebben de banden ook direct besteld. De banden zouden de volgende ochtend geleverd worden, echter was dit helaas niet het geval. De afspraak met u stond krap, juist om u snel van deze banden te kunnen voorzien. Onze excuses dat het zo gelopen is. We hopen dat u volgende bezoek weer naar volle tevredenheid is.
We kwamen voor winterbanden met velgen voor onze Ka! De medewerker bood aan om te kijken voor 2e hands. Die bleken er te zijn! Wat ons veel geld scheelde! Super service!
Fijne ruilauto, duidelijke info over de werkzaamheden!
Incidenteel bij deze garage geweest door een lekke band onderweg. De service was in één woord geweldig!!
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons en de 5 sterren beoordeling! Ik geef de complimenten door aan de betreffende medewerkers.
Hulpvaardig en vriendelijk ontvangst bij de balie. Goede uitleg. Keuring mooi op film met een duidelijke uitleg.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om deze ervaring met ons te lezen.