Ben goed geholpen. Goede service . Vriendelijk personeel
Grote beurt uitgevoerd.
Goede service en vriendelijk personeel.
Prima geholpen
Ik ben zeer tevreden met Boerhof Sappemeer
Altijd goede service en vriendelijkheid. 👍👍👍
Altijd goed geholpen en vooraf duidelijk geïnformeerd over de kosten. Klantvriendelijk en uitstekende service
Snel en goed geholpen. Top service
is oke
Na de servicebeurt rijdt mijn Fiësta weer als vanouds. Hij remt beter doordat de remolie is ververst. De rem voelde wat sponsachtig aan. De remolie was aan het einde van z'n levensduur. Er waren verder geen bijzonderheden. De monteur gaf aan dat de auto heel goed rijdt.
Heel goed
Zeer goed met name Roel probeert met je mee te denken en oplossingen te vinden zodat de kosten niet te hoog worden en hij probeert mij het vertrouwen te geven in mijn nieuwe auto. Ben zeer tevreden en heb ook echt het gevoel dat er naar je geluisterd word en ze nemen daar ook de tijd voor.echt super dat vind je niet overal. Vriendelijk groeten Henny de vries
Goed.
Goede service en aangenaam personeel.
Eerste keer hulp ingeschakeld bij Ford Assistance, prima geregeld! Nu ben ik blij, dat ik voor het eerst een auto bij een echte dealer heb gekocht!
klantvriendelijk. al jaren goede ervaringen
Elke keer weer een goede service.
Nog nooit klachten gehad.
Dit is onze derde auto die wij bij autobedrijf Boerhof hebben gekocht. Wij zijn zeer tevreden over jullie dienstverlening,jullie klantvriendelijk.
Beste medewerkers van Boerhof “Sappemeer”. Vorige week vrijdag met en nagenoeg nw. Ford camper met 6000 km op de teller op .. richting Kroatie Na 30 km te hebben gereden een melding in display “ onderhoud zsm” Niet echt fijn om een vakantie zo te beginnen. Direct omgedraaid naar Boerhof Sappemeer. (14.45 uur) en gemeld bij Roel. Ik dacht .. zal nog wel een reset nodig hebben na de laatste beurt van een week geleden. Misschien vergeten ? Roel gaf aan .. toch maar even aan de computer om zeker te zijn. Nadat Lourens (monteur) de pc eraan had bleek dat het om een serieus probleem ging en niet verder gereden kon worden . Er was een verstuiver defect. Na veel plussen en minnen en kijkend naar de klok zou dit niet eerder worden dan midden deze week terneer omdat er geen verstuivers op voorraad waren en op backorder stonden. Op mijn voorstel heeft Roel gekeken wat mogelijk was voor materialen op een andere vestiging van Smidt/Boerhof. In Alkmaar lagen er 6 stuks. Ik stelde voor dat ik deze wel wilde ophalen. Een leenauto gekregen en snel naar huis gereden om in mijn eigen auto de materialen uit Alkmaar op te halen. Met een klein kwartier speling en obstakels op de weg (drukte en ongeluk) on 17.49 gearriveerd in Alkmaar. Maar met een belangrijk pakketje onder de arm. Roel had inmiddels een monteur voor zaterdagmorgen geregeld en direct tijdens mijn reis naar Alkmaar de huidige verstuivers gedemonteerd. Zaterdagmorgen werd ik om 10.;50 uur gebeld dat de camper klaar stond voor vertrek naar onze vakantie bestemming in Kroatië. Beste medewerkers van Boerhof Sappemeer. Bedankt voor deze geweldige prestatie en service. wat een team hebben jullie. ( vooral na 3x slechtere ervaringen in Groningen) Ga op deze voet door. En de beloofde taart (die inmiddels afgeleverd is ) en nog een persoonlijke dank zal na onze vakantie ingevuld worden. Bedankt !!!!! Aldrik & Anita
Ik vond het storend dat er geen kontakt met mij is opgenomen dat mijn auto na een onderhoudsbeurt kon worden opgehaald. Toen ik om 16.15 uur zelf maar kontakt had opgenomen, werd mij verteld dat ik de auto voor 17.00 uur moest ophalen, wat nogal krap kan zijn in 3 kwartier van Groningen naar Sappemeer in de spits. Ik zou verwachten dat men dan (omdat het een eigen verzuim betreft) zou zeggen we wachten wel even tot je er bent. Op de onderhoudsbeurt zelf helemaal niets aan te merken, ook verlopen gegane reserve sleutel vlot geregeld!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Spijtig om te vernemen dat de communicatie niet helemaal goed is verlopen. Wij hebben dit besproken met de werkplaatsreceptie, want doorgaans bieden we juist een flexibele service. Onze excuses en we streven ernaar dat dit in de toekomst niet weer zal voorkomen.
Heel tevreden, vakkundige en vriendelijke medewerkers