altijd prima service en altijd bereid om je zo snel mogelijk te helpen. Vriendelijk personeel wat met de klant kan meedenken. Als je pech hebt met je auto, zijn zij de mensen die je direct proberen te helpen.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Graag tot een volgende keer.
prima,alles volgens afspraak. compliment
Helaas het is het weer mis gegaan, twee keer een afspraak verkeerd gepland. Een keer geen leenauto. Nu gevraagd om zijn reguliere onderhoud met apk, hebben ze geen rekening mee gehouden dat distributieriem ook vervangen moet worden moest nogmaals langs komen hiervoor. Gevraagd op internet om APK te doen, maar niet uitgevoerd omdat dit pas over 5 maanden hoeft. Deskundigheid van monteurs is goed tot zeer goed. Prijs is ook goed. Ook heel fijn dat er een ruilauto beschikbaar is.
Bedankt voor het achterlaten van uw bericht. We vinden dit spijtig om te vernemen. Inmiddels hebt u contact gehad met onze werkplaatsreceptie om het te bespreken. Fijn dat het één en ander is opgehelderd en tot de volgende keer.
Sinds 2005 uitstekende ervaring met zowel de receptie, monteurs.
Heel tevreden. Fijn bedrijf. Vriendelijk personeel.
Niks mis mee
Goeg en vriendelijk
Goed, prettige omgang met de medewerkers en nemen de tijd om te kijken als er iets is met de auto. Ook al heb je geen afspraak. Goede service
een goed bedrijf, wij voelen ons er op gemak, goed en vriendelijk personeel.
Tot nu toe zeer positief! Word altijd keurig te woord gestaan, en de afspraak die gemaakt word, word ook na gekomen.