Had een afspraak staan voor grote beurt in Sappemeer had de auto.maandag 08-01-2024 bij de Garage neer gezet kon zo lopen naar het werk is op loop afstand heb de hele niks gehoord ben rond 17.00 uur weer heen gelopen vroeg naar de sleutels konden ze niet vinden lagen nog in brievenbus ze waaren mijn auto vergeten ik zij geef niet kan gebeuren maar kon de volgende dag auto wel weer neer zetten heb gezegd kan gebeuren geen probleem de man achter de Balie zij Sorry hoor daar voor geen probleem kan gebeuren hoor Met vriendelijke groet Albert van der sluis

• Deskundigheid/Vakmanschap

net als altijd, zeer go ervaring.ede

nvt

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vind onderhouds beurt wel belachelijk duur

Goed geholpen

Goed geholpen en van te voren een juiste kostenopgave gekregen. Vriendelijke mensen bij de receptie.

Goed geholpen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer ervaren en vriendelijk personeel

• Deskundigheid/Vakmanschap

snel geholpen en makkelijk een afspraak te maken

Mijn auto moest een kleine beurt en APK. Ben snel geholpen en aan eind van de middag stond mijn auto weer klaar. Kon kiezen uit vervangend vervoer of fiets. Maar aangezien ik niet te ver van Boerhof Sappemeer woon besloot ik om te gaan wandelen. Al met al de 5 sterren meer dan waard

Prima!

Duidelijk overleg (vooraf) over extra kosten.

Goede snelle service

Auto moest APK gekeurd worden. Smorgens een telefoontje over de remblokken en schijven. Wisten niet zeker of voor het wel zou lukken ivm voorraad. Achter zou zeker wel gaan. Rond 2 uur felefoon dat de auto klaar was. Ook de remmen voor was gelukt. Wij blij, boerhof blij

Klantvriendelijk

Vriendelijk en kundig geholpen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

zoals ik gewend ben van Boerhof

Alle afspraken zijn door Boerhof medewerkers nagekomen

Altijd goed.

Maar 1 nadeel als auto voor een beurt moet. Je krijgt een rekening. Wederom super geholpen.

goed geholpen

Had lekkage in de kofferbak door een "lasnaad". Deze is afgekit en daarmee is het probleem verholpen. Het enige nadeel aan deze reparatie was de prijs van 300 euro. Waarschijnlijk het aantal uren dat eraan is gewerkt. Echter in mijn optiek moet dit een bekend euvel zijn geweest. Maakt verder niet zoveel meer uit want de zaak is netjes opgelost. Daarnaast is er een garantie gegeven van minimaal een half tot maximaal een jaar.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top garage met top personeel.

Naar tevredenheid geholpen

Naar tevredenheid geholpen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een bedrijf waar je op kunt bouwen.

Je zult het net zien, heb je een auto met veel ervaring, dan gaat er af en toe iets stuk. Ondanks het personeelstekort en fors gegroeide klantenkring is er daar toch vaak wel een gaatje in de agenda om je weer op weg te helpen. Meneer Smidts, wees zuinig op dit team.

• Deskundigheid/Vakmanschap

goed ontvangen en snel klaar

goed ontvangen, ff zitten met lekker bakkie koffie en klaar was KA

• Deskundigheid/Vakmanschap

Netjws geholpen en auto was op tijd weer klaar

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snelle en goede service bij motorproblemen

Service is top

Afspraak maken online en alles is super geregeld van begin tot het einde.

Ben nog steeds tevreden

Snel geholpen Voorlopig geen enquêtes meer graag

• Deskundigheid/Vakmanschap

prima service auto , wachten duurt even

Ik vindt het fijn dat ik geholpen wordt bij de Autogroep S/B. te Sappemeer. Soms duurt het even langer, wachten loot soms een beetje uit, dan nog maar een kop koffie. Maar ik ben tevreden over de service en het nazien v/d auto. Belangrijk dat de afspraken die ik maak ook worden nagekomen. Groet

Netjes en beleefd

Wordt goed en vriendelijk geholpen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Wij hebben in gezamelijk overleg de auto voor de apk verloop datum gereed gekregen.

Er wordt altijd gezegd op tijd een afspraak maken. zo gezegd zo gedaan 01 november zou de auto een beurt +APK krijgen. Door ziekte lukte het niet op 01-11-2023. Geen probleem afspraak verzet naar 23-11-2023. Onze auto had een kleine schade links en rechterzijde waarvoor de auto vanaf 15-11-2023 naar het schadebedrijf zou gaan voor 3 dagen. Op 21-11-2023 gebeld hoe het met de auto stond. Deze zou 22-11-2023 klaar zijn en opgehaald kunnen worden. In de middag in kennis gesteld dat dit niet ging lukken, en de mededeling de garage bellen dat de afspraak niet kon doorgaan, zo gezegd en gedaan! De afspraak tot nader order uitgesteld. Op 23-11-2023 kregen wij telefoon dat we de auto konden ophalen. Gebeld met Boerhof en overlegt wanneer de auto kunnen brengen voor onderhoud. Afgesproken om 13.00 uur te brengen. Vrijdagmorgen telefoon dat de auto klaar was! Boven verwachting. Dus in de middag geruild. Al met al zeer tevreden klant. Alleen vond de prijs van de achterdemper exhorbitant hoog waarvan akte, maar kunnen jullie in zover niks aan doen!

Keurige service

Auto voor een APK plus 20.000 km beurd in Sappemeer aangeboden. Werd keurig op de hoogte gebracht van de stand van zaken. Er werd door Ramona van Polen mee gedacht naar een oplossing, aangezien de auto om een kleinigheid werd afgekeurd. Dit is opgelost en de auto goed gekeurd. Een tevreden klant.

De Vosholen 109

9611 TE Sappemeer