Perfect!
"Gewoon" netjes te woord gestaan. Onderdelen vlot geregeld en gemonteerd. Zo wil je service krijgen!
Voor beurt gebracht en tevreden mee. Maar zijskirt zat een beetje los. Opdracht dan maar vast te laten zetten maar het ziet er nu niet uit. Beunhaaswerk voor een dealer/vakgarage maar wel duur betaald
Vanaf begin tot eind een perfecte service
Telefonische afspraak heeft mijn voorkeur, dit moeten jullie blijven behouden, dan kun je vertellen waarvan je denkt dat ergens goed naar gekeken wordt in de auto! Gemeld bij Ramona en zij wist gelijk wat het probleem zou kunnen zijn en heeft gelijk een sensor gesteld welke inderdaad nodig was! De scheelde mij een rit van Haren naar Sappemeer! Deskundigheid kan ik niet beoordelen maar heb er vertrouwen in. Eveneens prijs/ kwaliteit! Heb geen vergelijking, dus op goed vertrouwen!
Voor reparatie en onderhoud uitstekend
Heel goed ,klaar voordat je het weet
Makkelijk online een afspraak kunnen maken, leenauto beschikbaar en gelijk gebeld wanneer de auto weer klaar was
Alles volgens afspraak, zeer tevreden. Denken met je mee.
Betrouwbaar adres met sympathieke medewerkers die deskundig zijn en vakbekwaam werken.
Zeer tevreden dat ondanks drukte snel mogelijkheid werd gevonden om mij van dienst te zijn.
Het defecte onderdeel was op voorraad, en snel vervangen tijdens de vakantie periode. Top!
Snel geregeld
Onderhoudsbeurt is netjes uitgevoerd. Enkele dagen na afloop bleek er toch een probleem te zijn met de auto. Dit is zeer correct en klantvriendelijk opgelost, zeer goede service!
Goed geholpen en geadviseerd
Zie bovenstaande
Goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam. Auto stond snel weer klaar, goede communicatie hierover
goed geholpen, duidelijk over de kosten
Er stond bij binnenkomst al meteen een fiets voor mij klaar. Ontvangst was keurig netjes. Ben zeer tevreden over de onderhoud van mijn auto. Ben netjes gebeld dat ik de auto weer kon komen ophalen.
Alles verliep volgens planning en afspraak
Altijd welkom en correct geholpen.
Zie boven
Ja ,geen opmerking,al vind ik de prijs van kleine beurt,van een klein uur werken best prijzig,maar het is niet anders
De auto gebracht voor een reparatie, maar ze kwamen er achter dat de reparatie niet nodig was, ik ben erg blij mee dat scheelt me veel geld. Gewoon TOP.