uitstekend
Goed!
Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en uitgelegd waarvoor ik kwam, er werd meteen koffie aangeboden en een zitplaats. En zeer tevreden over de servicebeurt.
Vond het dit keer wel fijn dat ik rond 10:00 al een bericht kreeg dat de auto klaar was en gehaald kon worden. In het verleden hoorde ik vaak wel vroeg in de ochtend dat ze ermee bezig waren en wat er dan al dan niet aan de hand was, maar dan kon ik de auto pas tegen het einde van de middag halen.
Betrof een zomerinspectiebeurt. Na goed overleg/advies wisserbladen vervangen en en airco gevacumeerd/gevuld.
Ik heb bij het maken van de afspraak vragen gesteld of het wel al weer nodig was dat de auto een beurt kreeg. Vol overtuiging was dit een ja, terwijl later bleek dat dit nog niet nodig was. Daarnaast beetje vreemde opbouw van de factuur. Een product van 19,- is in een subtotaal in eens 51,- Ik begrijp dit niet!!! Ook met uitleg van de baliemedewerker was het mij nog niet duidelijk. Conclusie... wij overwegen (niet alleen hierom) om Boerhof Sappemeer te gaan verlaten! Vroeger waren we super tevreden, maar dat is helaas niet meer zo!
Originele beoordeling
Ik heb bij het maken van de afspraak vragen gesteld of het wel al weer nodig was dat de auto een beurt kreeg. Vol overtuiging was dit een ja, terwijl dit nog niet nodig was. Daarnaast beetje vreemde opbouw van de factuur. Een product van 19,- is in een subtotaal in eens 51,- Ik begrijp dit niet!!! Conclusie... wij overwegen om Boerhof Sappemeer te gaan verlaten!
Doen wat ze moeten doen Geven van tevoren aan wat de kosten zijn En houden je op de hoogte En vervangend vervoer prima geregeld Gewoon heel correct en eerlijk
Originele beoordeling
Vertrouwd
Tevreden
Meedenken aan oplossing voor bijzondere klacht, zonder meteen dure onderdelen te vervangen.
Vakmensen die oog hebben voor hun klanten en meedenken.
Na mijn ervaring bij mijn vorige garage was mijn bezoek bij Boerhof Sappemeer echt een verademing . Een bedrijf waar dienstverlening en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Geen spijt.
Correcte afhandeling, altijd duidelijk in wat er gebeurt is aan de auto, maar ook welke aandachtspunten er zijn voor de komende periode. Geen pogingen tot extra verkoop, gewoon service met kwaliteit.
Ik breng onze beide auto’s met vertrouwen bij Boerhof, er wordt altijd snel en kundig gewerkt, er wordt meegedacht over de beste oplossing.
On-line afspraak gemaakt en auto afgeleverd. Leenfiets stond klaar zoals aangegeven. Al vlot terug gebeld dat het euvel verholpen was.
is goed geregeld
Netjes geregeld en alles volgens afspraak
Goed geregeld.
n.v.t
Makkelijk om een afspraak te maken Op een vriendelijke manier te woord staan Afspraken nagekomen Snelle service
Mijn ervaring met de garage Boerhof is uitstekend!
vakmanschap
Goede service niks op aan te merken
Gebeld worden voor iets of ze het wel of niet moeten doen, overlegd met ons, vinden wij ook heel belangrijk