Prima ontvangst, goede afhandeling
Toen ik dinsdag de auto ophaalde, was hij erg smerig. 's Avonds nog gewassen met de autoborstel, maar kon de rommel er niet af krijgen. De volgende dag door de wasstraat gehaald, maar er zitten nog allemaal strepen op. Lijkt wel kalk te zijn. Kom vandaag (maandag) wel langs om het te laten zien.
Zie boven. Goede services. Bereid om uitleg te geven en mogelijkheden. Voorkomend. Een ding wat jammer. Het duurt vaak lang om een afspraak te regelen bijv. voor bandenwissel, reparatie, of onderhoud, dit in verband met drukte.
Goede behandeling, vriendelijk.
Zie hier boven .
goede service, vriendelijke behandeling, open staan voor klant
Goede servies, vriendelijkheid, aandacht
Bij de online aan melding voor een beurt mag er wel aangegeven worden hoelang het duurt. Bij leen auto fiets of wachten keuze gekozen voor wachten , beurt bleek toen 2,5 uur te duren , als dat aan gegeven was dat daar 2,5 uur voor staat had ik een andere keuze gemaakt. 1 uur wachten was acceptabel geweest. mogelijk een verbeter punt.
Heb gewacht op mijn reparatie. Die verkopen die er rond loop bied een nadere klant die daar een auto heeft gekocht in het vervelend een kopje koffie aan. Mij wordt niet gevraagd. Niet heel gast vrij. Vervolgens keek ik toevallig door het raam van de werkplaats zie ik dat de tripode koppeling uit elkaar vallen. Met gevolgd dat alle naaltlagers op de grond vallen. Weet niet als daar later nog schade achter weg komt. Toen de auto klaar was, was mij verteld dat de tripode koppeling niet goed meer was. Dus heb gevraagd wat daar dan niet goed aan was. Maar het was versleten daarom viel het uit elkaar en duurde de reparatie langer. Volgens mij heeft de monteur niet goed opgelet en daarom is hij uit elkaar gevallen. En die dat het versleten is wat mij verteld is. Op papier staat er dat de tripode niet uit elkaar wordt gehaald. Maar de buitstenste homokineet er af wordt gehaald voor de reparatie dat is dus niet gebeurd.
Positieve ervaring.
Helemaal goed :-)
ben zeer tevreden met de medewerkers achter de balie en de monteurs
Er werd volgens afspraak gewerkt.
Erg goed
Meedenken is fijn
Goede service.
Vriendelijk personeel, die weten wie je bent. Goede service wanneer er iets is met de auto duidelijke uitleg Voelen ons er altijd thuis wanneer we Ford Boerhof Sappemeer bezoeken van ons krijgen ze een groot compliment !!!
De grote beurt werd volgens afspraak uitgevoerd. Aanvangstijd en eind tijd klopten met wat er mondeling aan mij was door gegeven.
Goed geholpen.
Goed. Alleen jammer dat de sfeer bij de balie veranderd is. Klant begroeten zit er helaas niet bij iedereen in. Ene medewerker (man) aardig/klantvriendelijk en de andere kijkt niet op of om en hoort schijnbaar alles en reageer naar de medewerker. Dit is wel de eerste/laatste indruk wat je als klant hebt/krijgt.
En niet onbelangrijk aardige mensen
Je weet van te voren wat er gebeuren gaat voordat men tot repareren over gaat