Prima.

Werkzaamheden op de gemaakte afspraak naar tevredenheid uitgevoerd. 2 dgn later een plotseling optredende brandstoflekkage. Werd direct geholpen, zonder afspraak, omdat men wist dat ik met het voertuig op zeer korte termijn op vakantie wilde. Dat noem ik TOP service. Dank daarvoor.

goed en duidelijk

goed overleg en duidelijke uitleg

Klantvriendelijk, punctueel en goedkoop

Ik werd vriendelijk ontvangen. De onderhoudsbeurt werd volgens verwachting uitgevoerd. Om misverstand te voorkomen werd er werd tussentijds gecheckt of bandenwissel ook echt de bedoeling was. De kosten kwamen overeen met de verwachting.

Prettige klantgericht personeel

Het onderhoud wat gedaan is aan onze wagen, was niet zoals we het gewend waren van de firma Smidts

Onze wagen heeft een dag bij de garage gestaan voor het jaarlijkse onderhoud + APK. Tevens was er klein mankement aan 1 portier waarvan we melding hebben gemaakt bij het online reserveren van de afspraak. Toen later bleek dat er nóg een portier was met een gelijksoortig mankement hebben we dat via een mail alsnog aangekaart. Keurig kwam een reactie terug van de planning dat beide zaken meegenomen zouden worden, klaar... wordt geregeld en wij tevreden! Echter toen we de wagen weer op konden halen was een actie rond de airco niet uitgevoerd, zo ook niet de mankementen aan beide portieren. Dit werd echter keurig opgelost door de planning, maar de wagen moest wel opnieuw gebracht worden voor een aantal uren om de vergeten punten alsnog af te werken. Kortom de vergeten zaken zijn goed afgehandeld door de planning, maar het waren wel punten die we van garage Smidts niet gewend zijn. We gaan dan ook uit van een eenmalig incident en maken vol vertrouwen weer een afspraak indien nodig.

Eenvoudig

Auto afgeven, 1,5h later terugkomen, auto ophalen. En door!

Goed gevoel

Nadat een monteur een rondje mee is gereden werd snel het mankement vastgesteld. Het geeft een goed gevoel dat alleen al door te luisteren de auto zo door en door kent.

Vriendelijk geholpen

Gewoon goed,goede uitleg.

Ik ben blij niet.

Hallo’s Ik was erg ontevreden over deze ervaring en de achterruit van mijn auto zat vol krassen. Er zitten er ook een paar op de carrosserie. Ik ben er vrij zeker van dat het er vóór het onderhoud niet was. Ik sprak met het personeel aan de balie en hij beantwoordde mijn vraag geduldig, maar het was niet wat ik wilde. Het was niet zijn schuld, misschien was het de schuld van de autowasmachine.

Super, alles volgens afspraak afgewerkt.

Men denkt met de klant mee

, je bent er geen nummer.

Uiterst tevreden

Alles is keurig volgens afspraak geregeld

Altijd duidelijkheid en leuk als er een filmpje komt van de werkzaamheden. Prima communicatie en meedenken.

Positief

Zoals het hoort

Super tevreden zoals elke keer

Fijne ontvangst aan de balie met vriendelijke medewerkers. Onderhoud aan de auto naar tevredenheid uitgevoerd.

Na een tweede bezoek was het euvel verholpen: nieuwe rubbers bij de wielophanging voor. En nog wel gratis. Reuze bedankt!

Grote beurt plus APK prima uitgevoerd binnen de afspraken

Zie hierboven

Altijd alles volgens afspraak!

Vrijwel nooit problemen, altijd een goede oplossing of uitleg.

Fijne medewerkers

Zoals altijd goede service!

Vriendelijk personeel

Wordt telefonisch goed op de hoogte gehouden ivm reparatie

Sss

Zeer goed.

maandag ochtend had 1 vd transits problemen met brandstof toevoer. Dit ivm de koude nacht. SMidts Tolbert was de werkplaats het dichtste bij. mijn medewerker kon rond 9.15 uur weer de weg op met een nieuw brandstof filter. Is dat geen service? Ja toch. Chappeau!

altijd prima

Er wordt altijd meegedacht voor een oplossing en ik kan er ook altijd even tussendoor terecht

Helemaal prima

Helemaal prima