Als vanouds prima
De service is top, Deskundig en vriendelijk personeel.
Goede communicatie, actief meegedacht.
Wordt correct en deskundig geholpen!
Helemaal naar wens
mijn ervaring is zeer goed. ook nu ik geen ford meer heb helpen ze me uitstekend
Kwaliteit, goede uitleg en meedenken met klant
Goede service. Ik had het fijn gevonden om de totale kosten te weten voordat ik akkoord gaf. De kosten voor de beurt waren totaal onbekend en vielen me erg tegen. Ik schrok heel erg van de nota! Ook omdat ik deze auto 2 jaar geleden bij jullie heb gekocht met het idee dat ik niet elk jaar zoveel geld kwijt zou zijn. Zo is hij ook aan mij verkocht, tot nu toe valt het erg tegen qua kosten. Ik heb bijna het idee dat deze auto me net zoveel kost als de clip die ik hiervoor had, maar deze was in aanschaf vele malen duurder
Snelle klantvriendelijke service. Deskundige uitleg van uitgevoerde wekzaamheden.
Ik heb al meerdere keren mijn ford naar tolbert gebracht en altijd goeie service en goede klantvriendelijkheid gehad altijd zeggen ze neem gerust een bakje koffie Ik zal volgende x als er weer wat motorische of met onderdelen oid is gewoon weer heen gaan
Zeer klantvriendelijk en goede service.
Gaat prima allemaal.
Garage welke tijd voor de klant heeft. Tevens ben je bij deze garage een klant en geen nummer.
Afspraak is snel gemaakt. Op de dag van de afspraak staat de leenauto klaar en word de eigen auto vakkundig bekeken. Vervolgens krijg je een filmpje te zien van wat ze hebben gecontroleerd en kun je aangeven welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Aan het einde van de dag haal je de auto op en word er nog even doorgesproken wat er precies aan de auto gedaan is.
Altijd goed
vriendelijk den duidelijk
Helaas geen oplossing voor de tweede sleutel die niet werkt!
Kon de grote beurt, omdat het voor mij beter uitkwam, wat naar voren halen. Alle medewerking!
Super geholpen. Ik kon direct bij jullie terecht en het probleem is snel verholpen
ben en blijf tot nu toe tevreden!