Ik laat de auto altijd optimaal onderhouden. En dat doen ze bij smidts ook. Geen gezeur, gewoon eerlijk, denkt mee met de klant en word snel en vriendelijk geholpen.
Tevreden
In 1 woord fantastisch, wat een geweldige service en vriendelijk personeel.
Goed!
Alle afspraken zijn goed nagekomen
In deze garage zijn ze eerlijk en betrouwbaar.
Perfecte service waar ik ondertussen aan gewend ven geraakt.
Niets dan lof over deze dealer en het personeel dat daar werkt. Werkzaamheden die worden uitgevoerd zijn altijd keurig en netjes. Deze keer een dashcam laten plaatsen, ziet er weer keurig uit.
Hele fijne en deskundige medewerkers
Super, alles volgens afspraak afgehandeld
Problemen en beurten worden snel en goed opgelost en gedaan.
Vriendelijk personeel en goede service
Er werd duidelijk uitgelegd wat er tijdens de beurt vernieuwd moest worden. Ook de kosten werden aangegeven en dat viel naderhand iets mee.
Korte lijnen, kundig en service: de auto wordt weer voor de deur afgeleverd na de beurt!
Grote onderhoudsbeurt niet naar behoren uitgevoerd Mijn bus staat er inmiddels bijna wekelijks na onderhoud Personeel balie is zeer onprofessioneel en onbeschoft naar de klant toe.
Ik word altijd correct en op een prettige manier geholpen
Afspraken worden goed nagekomen en goed geïnformeerd en in overleg over toekomstige reparaties.
Tot nu toe werkt de sensor goed ik hoop dat het zo blijft.
Niet te overtreffen!
Keurig geholpen... Hele nette leenauto en onderhoud/apk is door desbetreffende monteur /apk meester gefilmd. Zo sta je nooit voor vreemde of rare verassingen. Kom hier al jaren!! Altijd naar meer dan volle tevredenheid.
Werd vriendelijk te woord gestaan. Ook in de werkplaats werden al mijn vragen duidelijk en geduldig beantwoord
Zeer te vreden
Heb alleen de gewassen auto gemist na de onderhoudsbeurt. Dit gebeurde wel bij mijn vorige dealer. Was een leuke bijkomstigheid.
Tevreden
Fijne garage en altijd duidelijk en heel goed geholpen.