Leuk eens met de video een overzicht te krijgen
Klantvriendelijke medewerkers en duidelijke communicatie.
Ik had mij er op ingesteld een paar uurtjes te wandelen. Door de stromende regen zou dit wachten worden, maar ik werd er vriendelijk op geattendeerd dat het langer ging duren dan ik dacht en dat er een leenauto beschikbaar was die ik mee mocht. Vervolgens werd er na een tijdje contact gezocht wat er moest gebeuren en wat het kostenplaatje was, geen verrassingen dus bij het ophalen. Oprecht een ontzettend fijne garage
Al jaren klant bij Smidts Tolbert. Prima ervaringen qua onderhoud, service en communicatie!
Prima geholpen
zoals, gebruikelijk prima werk afgeleverd
Zoals boven genoemd
Super goede service Erg behulpzaam Fijn bedrijf
zoals altijd
Goede communicatie is erg belangrijk en dat hebben jullie op orde, houden zo!
Zoals gewend gewoon goede service en mensen die hun vak verstaan men deskundigheid.
Ik kan weer een jaartje met mijn Ford Ka veilig de weg op
Goede info omtrent het onderhoud, afspraken duidelijk en correct.
Prima Garagebedrijf
Uitstekend, niks op aan te merken.
Snelle en goede afhandeling waarbij goed en duidelijk gecommuniceerd wordt en waardoor ik snel weer gebruik kon maken van de bus.
Afspraak maken is digitaal erg klantvriendelijk. Altijd plezierig contact aan de balie. Nooit klachten gehad over het uitgevorde werk.
De ontvangst, uitleg en terugkoppeling wanneer auto klaar is super gedaan.
Rij trouwens al vanaf mijn 19 ford, dus al 37 jaar.
Vrijdagmiddag rond 16.00 heb ik me onaangekondigd gemeld bij de werkplaatsbalie i.v.m. een defect aan de auto. Het bleek een bekend probleem te zijn en de auto is meteen gerepareerd.
Prima geholpen. Goede uitleg wat er moest gebeuren en de prijs zal wel marktconform zijn.
Mijn ervaring met Smidts Tolbert kan ik niet anders omschrijven, dan uitstekend. Prima vaklui, en je wordt nog behandeld als klant en niet als nummers.
Vertrouwd adres met uitstekend personeel en service
Al jaren zeer tevreden