Zie korte reactie, alleen de rekening was even schrikken
Je krijgt een filmpje met de bevindingen die tijdens de controle geconstateerd zijn. Dat is heel netjes. Je krijgt daarna een prijsopgaaf die je dient goed te keuren, maar de auto staat al klaar. Als je iets niet wil en dan?? Leen auto staat klaar, das ook top. Zijn ook snel met het uitvoeren van de beurt wat fijn is.
geen stuk rust motor ..
De auto is snel en vakkundig onderhouden. Met de planning is flexibel omgegaan.
Klantvriendelijk
Ik ben behandeld zoals ik zelf ook iemand behandel , en dat is netjes zoals het hoort. We zijn al jaren klant bij Smitds dat zegt voldoende
Wordt altijd vriendelijk geholpen. Afspraken kloppen.
Goede service Vakkundig geholpen
Al 10-tallen jaren genoten van de prima service. Goede info betreft reparatie en of onderhoud.
Kon direct terecht met onze bus om er nieuwe banden eronder te laten zetten
Goed geregeld
Werkzaamheden zijn weer naar tevredenheid uitgevoerd.
Volgens afspraak geholpen en weer netjes op tijd klaar.
Denken mee met de klant
Vriendelijk en prettig ontvangst . Werkplaats netjes en monteurs vriendelijk
prima sercice
Wel even mijn licht weer op automatisch zetten
Ik ben al jaren een tevreden klant en stel vooral de duidelijke communicatie erg op prijs, zowel op de zaak bij jullie als via mail/sms of belletjes. Goede communicatie is net zoals goed gereedschap het halve werk!
Als ze iets geks vinden, word ik al tijd gebeld voor overleg. Altijd een passende en professionele oplossing. Als ik iets niet vertrouw, kan ik altijd langs en kijken ze even snel of ik gek ben, of dat het daadwerkelijk iets is. Je bent echt een klant en geen nummertje met een portemonnee!
Mijn ervaring bij garage Smidts is altijd positief geweest, daarom ben ik ondanks mijn verhuizing buiten de regio de jaarlijkse beurten daar blijven doen.
zoals ik van uw medewerkers gewend ben. Prima ontvangst en een prima service
Problemen met de abs sensor tijdens de vakantie. Na bellen met Ford assistent was het probleem snel duidelijk, en kon ik snel na de vakantie al terecht bij Smidts Tolbert. Binnen een half uur was de auto weer klaar. Top
Zie boven
Fijne service en fantastische leenfiets.