Altijd een prima service en niks is te veel, daarnaast neemt men de tijd voor iedere klant die zich meld
Een garage die met je mee denkt en doet wat ze beloven..
Bij onderhoud blijkt dat de remschijven en blokken vervangen moeten worden. De werkplaats vraagt akkoord om dit te vervangen. Je komt bij het afhalen van de auto niet voor verrassingen te staan.
Op tijd en op tijd klaar
Plotseling vertoonde gebreken vlot verholpen. Klaar terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie.
Auto voor een beurt heen gebracht en vervolgens netjes een bericht ontvangen dat de auto weer klaar stond.
duidelijk vriendelijke garage, auto wordt daar altijd goed onderhouden
De service is goed. De video geeft openheid en goed overzicht betreffende de staat van de auto. Het aanklikken van de extra werkzaamheden is niet duidelijk en geeft niet goed aan of je op nee of ja heb geklikt. Het opmerkingenveld was niet gelezen.
Zoals altijd was de service weer geweldig! Er wordt altijd met je meegedacht> Wij zijn buitengewoon tevreden met de Ford garage. Een volgende auto zal dus ook gewoon een Ford moeten zijn!
Super bedrijf en denken graag mee met de klant :-) staan altijd voor ons klaar
Betrouwbare en Behulpzame garage. Kom er al jaren en het is altijd goed. Nooit verrassingen en ze denken goed met je mee.
Goede service, aardige en hardwerkende mensen
De video voorafgaand aan de grote beurt verraste ons: perfect overzicht van de staat van onze auto. Prachtige service!
Ook geholpen met het intoetsen van de route. Prima, heel tevreden.
Fijne garage
Gewoon goed zoals je van je auto dealer mag verwachten
Zeer tevreden en ook met de leenauto
Alles ging naar wens
Was altijd bij Sunderland moest altijd weer terug komen omdat de reparatie weer niet goed was, sinds ik bij Smidt ben ben ik zeer tevreden de bus wordt zéér vakkundig onderhouden, en ze denken mee naar de beste oplossing zeer tevreden.
Vriendelijke mensen, behulpzaam, duidelijk
Auto door de Ford garage in Tolbert een professionele poetsbeurt laten doen. Werkelijk geweldig resultaat! Tot in de kleinste hoekjes gepoetst! De auto kan zo de showroom in;-) De monteurs zijn deskundig en vriendelijk.
top man
Heel mooi bedrijf, vakkundig personeel en je wordt altijd heel vriendelijk geholpen.