Bij de balie vriendelijk begroet. Ik moest even wachten op de reparaties. Ik vermaak me met een kopje koffie en ga showroomauto’s kijken. Even later was alles weer klaar, vlot afrekenen en tot een volgende keer.
Even een kanttekening,mijn Focus heeft op 27Febr.een grote beurt gehad alleen heb ik mijn ANWB document nog niet ontvangen. Graag een reactie hierop. Met vriendelijke groet, Jan Van Weerden.
Ben zeer tevreden
Het jaarlijkse onderhoud aan onze auto is goed uitgevoerd binnen de gemaakte afspraken.
Vriendelijk als altijd. Goede uitleg
Auto rijdt weer als nieuw. Auto als nieuw terug gekregen omdat ie heel mooi schoon gemaakt is. Klasse.
Kom hier al jaren. Steeds weer met veel genoegen omdat hier de service meer dan uitstekend is. Tevens keurig en vriendelijk personeel. Dikke 10!!
Titel zegt alles
Zie boven
Snelle en deskundige service
Wederom zeer net geholpen bij smidts in Tolbert. Ze doen wat ze beloven en de auto weer keurig op tijd terug.
Service, zoals altijd, was weer prima. Auto netjes gewassen.
Vriendelijk, vakkundig, stipt.
Filmpje gekregen, zo kon ik zien wat er aan de hand was, geheel apk klaar gemaakt, leenauto weer afgetankt en ingeleverd, betaald en weer 20.000 km klaar voor de volgende beurt. Het is altijd goed daar en zeer correct.
Prettige manier van communiceren, Afspraak voor onderhoud snel gepland en uitstekend geïnformeerd via mail en SMS dat er afspraak gepland staat en dat auto weer gereed is.
ik ben prima geholpen
zie boven
Ik heb mijn ka hier heen gebracht voor de welcome home check en een nieuwe distributieriem en dat is, zoals gewoonlijk, ontzettend goed verlopen. Ik moet toegeven dat Smidts ook wel een deel van de reden was om een Ford te kiezen. De service is uitmuntend en ze zijn altijd eerlijk.
Net als andere jaren weer uitstekend werk!
Top Service!
Zoals vorige vraag.