Adequaat, snelle afspraak.
Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn, de prijzen gaan nooit wennen maar dat is overal en met alles het geval helaas...
Goede communicatie inclusief en filmpje van de autostatus en de werkzaamheden.
De achterklep van mijn Ford Fiesta vond het nodig om uit zichzelf open te gaan, bij het remmen voor een verkeerslicht of met hoge snelheid op de snelweg. Telefonisch advies gevraagd bij Smidts. Ik was totaal verrast dat ik gelijk kon komen omdat een andere auto beurt sneller was verlopen dan gedacht. Het benodigde onderdeel was op voorraad en vervangen. Tijdens het wachten heb ik met een kop koffie de goed gevulde showroom bekeken. Jaloersmakende modellen! Na een vlotte afhandeling ben ik naar huis gereden, ontzettend blij met MIJN garage!
Goede communicatie, beurten correct, garage met professionele uitstraling en met oog voor de wensen vd klant
Gezien het feit dat ik zo binnen viel met een probleem direct uit de brand geholpen. Eind van de dag auto weer klasr
Bij probleem met mijn auto kan ik altijd snel terecht en word ik vakkundig geholpen
Sinds ik bij u kom ben ik uiterst tevreden met de werkzaamheden die jullie gedaan hebben
Zeer correct en klantvriendelijk personeel Tevens goede uitleg
De service is goed en ook erg klantvriendelijk
Het hele proces van afspreken t/m afhandeling ging goed
Goed geholpen en goed in gelicht over eventuele reperaties in de toekomst
Eerste keer bij jullie keurig geholpen, vooral dat filmpje,kan Sunderland wat van leren.
Is heel klantvriendelijk en geven een goede uitleg aan de klanten over de uitgevoerde werkzaamheden.
Prima service. Onderhoud precies volgens afspraak. Kon hem na 2 uur al weer ophalen
Al jaren een heel te vrede klant.
Vanwege persoonlijke omstandigheden is mijn auto met voorrang als eerste in behandeling genomen.
snel probleem opgelost.
Goed.
ik ben een tevreden klant, wordt goed geholpen.
Als van ouds met vertrouwde service
Goed geholpen volgens afspraak
Uitstekende service