Voor apk en onderhoud al jaren bij de garage. Altijd prima geholpen.
De service is bij jullie altijd goed
Goede afspraak mogelijkheden. Na komen afspraak. Vriendelijkheid ten top. Duidelijkheid over alles. Kan niet meer noteren alles perfect.
weet altijd precies waar ik aan toe ben
Wij laten het onderhoud van onze auto doen door Smidts, omdat de service daar echt top is. Dit betekent voor ons best een eind rijden. Een leenauto heeft dan niet zoveel zin. Geen enkel probleem. Ik kon wachten in een verwarmde ruimte en daar aan het werk alsof ik thuis was. De auto werd weer piekfijn opgeleverd.
Kreeg nieuwe ebike mee ipv een oude fiets zoals gebruikelijk bij mijn vorige garage. Was top
Gewoon een nuchter bedrijf
Met bijna 350000 op de teller niets meer gebeurd dan de grote beurt. Dankzij continue goed onderhoud!
Top mensen daar.
top service
Probleem snel verholpen
Staan klaar, denken mee en lossen op
na 40 jaar nog steeds de prima service
Een snelle en nette dienstverlening. Ondanks drukte toch nog een beoordeling en reparatie en korte tijd kunnen krijgen.
Een apk en een grote beurt laten uitvoeren
Ik ben ruim 20 jaar klant bij Smidts Roden, dat zegt wel genoeg. Vriendelijk en deskundig personeel en zorgen altijd voor een oplossing.
Hele nette afhandeling
Altijd bereid om snel te helpen!
Professioneel, bekwaam en met een snelle service. Zoals het hoort! Absoluut om aan te bevelen, voor zowel een servicebeurt, reparatie als de aanschaf van een nieuwe auto!
Al jaren trouwe klant. Zeer tevreden hoe we altijd geholpen worden.
Prettig, kundig, klantgericht en een vlotte service!
Goed geholpen in een deskundig uitleg.
Oudejaars nacht rechter spiegel er helemaal af getrapt. Naar de garage. Spiegel besteld, 2 dagen later afpraak voor de volgende ochtend 8 uur. Kon er op wachten. Snel, strakke afspraken. Zoals we gewend zijn bij Smidts: top service!