Oudejaars nacht rechter spiegel er helemaal af getrapt. Naar de garage. Spiegel besteld, 2 dagen later afpraak voor de volgende ochtend 8 uur. Kon er op wachten. Snel, strakke afspraken. Zoals we gewend zijn bij Smidts: top service!
Goed overleg betreffende aanschaf en met mooi resultaat.
Prima service, prettige communicatie, snelle actie
's ochtends vroeg meteen geholpen met een lekke band, zonder afspraak of gebeld te hebben. Top!
Wij zijn altijd zeer tevreden om de service die jullie verlenen.
Mijn ford focus kan er weer een jaartje tegen na één grote beurt+APK. Geholpen volgens afspraak + een lekker bakkie koffie voor mij tijdens het werk aan de auto.
enorm goede service
Grote beurt gehad. Zoals altijd top geregeld. Netjes gebeld dat de auto weer klaar stond. Geen verrassingen
Werd vriendelijk te woord gestaan en zeer snel geholpen!
Altijd een luisterend oor. Een afspraak is snel geregeld. APK keuring altijd goed gedaan en bij een nodige reparatie direct hersteld. De nodige administratie perfect in orde! In het kort prima service!!
Altijd een uitstekende service en afhandeling van de uitgevoerde onderhoud.
Ik ben al tientallen jaren klant tot volle tevredenheid
Vriendelijke medewerkers, uitstekende service.
Garage is ok Zit sinds juni te wachten op een update i.v.m een terugroep actie.
Wij worden altijd vriendelijk te woord gestaan en de problemen worden goed opgelost.
Onze auto, Ford C-max aangeschaft bij deze dealer en is er ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop deze dealer de klant centraal stelt. Er wordt meegedacht aan een oplossing wanneer de auto voor onderhoud wordt gebracht en er zaken zijn die aandacht behoeven. Komen er altijd uit. Vervangend vervoer is beschikbaar dus niets dan lof. Ook voor het team.
Goede service mooie wachtruimte.
Reparen wat is afgesproken.
B
Fijn geholpen
De medewerkers hebben alles uitgevoerd zoals afgesproken. Zeer vriendelijke mensen.
Een betrouwbare garage met een goede service en dito medewerkers!
Heel tevreden
Ik word altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.