Netjes en vriendelijk geholpen. Ondanks de bedrijfs bus goeie service.
Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf, hebbend over 50 jaar. Verkoop, service,en afspraken zijn gewoon heel erg goed.
Klantvriendelijk goede service, en werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgevoerd.
Ik word altijd netjes geholpen. Snelle service. Betrouwbaar
Zoals altijd geweldig le communicatie en service. Complimenten.
Yop
Gemakkelijk een afspraak maken. Vriendelijke medewerkers aan de balie. Werkzaamheden prima uitgevoerd. Goede toelichting op de rekening.
Netjes gebeld voordat er grote reparaties werden gedaan. Duidelijke uitleg en fantastische communicatie.
Mijn ervaring betreft de bandenwissel. Volgens afgesproken tijd uitgevoerd. Altijd staat de koffie klaar en is er tijd voor een praatje.
Top garage die altijd klaar voor je staat, super personeel.
Vriendelijk. Goede leenfiets meegekregen. Snel klaar.
denken met de klant mee
De afspraken worden altijd nagekomen. Jullie hebben het sowieso altijd prima voor elkaar. Ook waardeer ik het feit dat jullie erg transparant zijn!
De extra grote beurt (de auto is 10 jaar oud) verliep zoals altijd tot volle tevredenheid.
Helemaal goed
Zeer goede ervaring en deskundigheid. Vriendelijke en vlotte afhandeling. Vakmanschap staat hoog genoteerd
Vriendelijke contact, goede service. Alles volgens afspraak
Fijne en betrouwbare garage.
Goede en vriendelijke service. Word goed meegedacht over benodigde onderhoud. Prettig dat er aangegeven word dat je meer onderhoud wilt dan nodig. Geeft vertrouwen!
Staan je vriendelijk te woord. Er moest iets extra gebeuren (remblokken) daar werd ik telefonisch over Ingelicht of dat goed was. Meteen verteld wat het moest kosten. Kan het bedrijf Smidts Roden van harte aanbevelen.
Vriendelijk personeel en duidelijk afspraken vooraf over hoe men te werk zal gaan.
Zeer tevreden.