Onderhoudsbeurt, precies zoals afgesproken uitgevoerd
Kan altijd terecht als er iets is met mijn auto. Super snelle service en ook goeie service kreeg een leen auto mee en paar uurtjes later kon ik de auto alweer ophalen!
Zolang wij daar komen altijd goede service
Goed uitgevoerd
Over de prijs/kwaliteits/verhouding heb ik geen mening. kan dat niet beoordelen
Zoals altijd ben ik zeer tevreden over de service en afhandeling van mijn onderhoud aan onze auto.
Altijd een goed gevoel als ik hier kom in al die jaren dat ik hier klant ben. Fijne mensen die je veel vertrouwen geeft. Al vanaf 1984 ben ik al klant bij hun. Gezien mijn leeftijd zal ík zolang wij mogen rijden hier klant blijven. Hartelijke groeten van Truus en Johan Kroep.
ik ga volledig af op de bevindingen van mijn garage omdat ik vertrouw op hun deskundigheid en betrouwbaarheid
Wij hebben onze banden laten controleren. De voorbanden waren af en zijn gelijk vervangen.
Uitstekende conditie was het oordeel van de werkplaats, grote beurt en verder dus niets aan kosten. Dat na ruim 30.000 km gereden afgelopen jaar.
Goede service, vriendelijke medewerkers. Professioneel personeel. Je betaald iets meer dan bij een alle- merken garage en krijgt service terug.
tevreden
Helaas werd de afspraak wegens ziekte uitgesteld maar werd keurig gecommuniceerd. 2.5 uur in de wachtruimte zitten te werken, prima ruimte en goede koffie. Ook tijdens het werk keurig een update gekregen. En het werk aan de auto is ook helemaal klaar, dus alles positief
Klant vriendelijkheid is uitstekend. Service beurten wat door een filmpje wordt getoond is erg prettig.
Mijn ervaring bij Ford Smits in Roden is dat men klantvriendelijk is, je het gevoel geeft dat een klant belangrijk is. Ze geven eerlijke informatie en als het er op aan komt denken ze mee en geven ze een optimale service. M.a.w. prima Ford dealer
-stipt volgens afspraak -maken tijd voor je igv vragen -goede uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden -deskundige en vriendelijke medewerkers
prima, beurt netjes uitgevoerd en op tijd klaar.
Doen wat je verwacht, + een beetje extra! D.m.v. filmpje wordt duidelijk en transparant wat er gebeurt en waarom.
Er kwam hemelwater in mijn kofferbak. Ze hebben dat onderzocht en verholpen. Dat laatste moet natuurlijk nog blijken, maar ik heb er vertrouwen in. Vooraf werd een goede schatting afgegeven van de te verwachten kosten.
terwijl ik met mijn auto bijna om de hoek stond met een stukke band was het een zeer snelle actie. De ANWB kon de band brengen , jullie maakten de band en de ANWB bracht de nieuwe band terug en monteerde deze. Ondertussen kregen mijn kleinzoon en ik op de P plaats bij Homemade bakery 2 pakken afbakkoekjes omdat we zo zielig stonden te wachten. Dus vette pech, met veel geluk!! Dankzij iedereen kwamen we ondanks de stukke band ...met een glimlach thuis
reeds 40 jaar klant bij smidts roden nog steeds dik tevree over de service
Ontvangst en uitvoering werkzaamheden prima.
Mijn auto moest een beurt hebben.Deze laten doen bij Smids inRoden. Heel bijzonder en gaaf vond ik dat er een persoonlijke boodschap werd gemaild over de staat van mijn auto. Super.