Alles is volgens afspraak uitgevoerd,zeer tevreden
Goede service, eerlijk advies en altijd zonder gedoe een leenauto ter beschikking.
Zorgvuldig en vriendelijk
Zorgvuldig en vriendelijk
Kan alleen maar tevreden zijn met deze TOP dealer. Iedere keer weer aangenaam verrast. Service gerichtheid om altijd te komen tot een oplossing, uiteraard binnen de mogelijkheden. Vriendelijkheid personeel, nogmaals ik ben meer dan tevreden zolang ik klant ben bij Ford Smidts. Zo doorgaan!
Via marktplaats vond ik een mooie ford focus van bj 2019, het was dik 2 uur rijden vanaf ons, maar het was me het waard! Een vriendelijke verkoper genaamd Cor, heeft ons netjes te woord gestaan en geholpen bij aanschaf, en inruil van onze polo. contact was goed, je weet waar je mee af bent. Ik kan dit iedereen aanbevelen!
Vriendelijk ontvangst Conform afspr gewerkt Koffie en krant aanw
Goede service, afspraken worden nagekomen. L.van der Wou
Al vele jaren zeer tevreden
Aan onze oudere auto waren wat reparaties nodig. Een video vooraf en een belletje kort daarop gaf inzicht in de noodzakelijkheid en de kosten.
Goed onderhoud, keurige leenauto, en mijn eigen auto gewassen terug. Redelijk aan de prijs. Maar dat is tegenwoordig met alles zo. Om kosten te besparen in overleg een aantal reparaties zelf uitvoeren
Zie boven.
Zie hierboven
Prima service. Na vorig jaar een Ford te hebben aangeschaft nu een onderhoudsbeurt laten uitvoeren.
Net ontvangt leenauto was geen probleem om te regelen. Auto kwam voor 100 000 beurt de prijs hiervoor viel mij honderd procent mee had ik duurder verwacht netjes werk geleverd ook het ophalen van de auto nemen ze de tijd voor uitleg .
Ik ben geweldig geholpen toen mijn auto het niet meer deed. De ford assist was niet mogelijk i.v.m. registratie van onjuist kenteken. Gelukkig werd ik keurig thuis gebracht en is het probleem, de accu, inmiddels opgelost. Allemaal op dezelfde dag. Erg fijn!
Vanuit Smidts Tolbert is de auto voor onderhoud naar Roden gebracht. Prima service! Halverwege de ochtend een filmpje met alle bevindingen. Telefonisch overleg en de auto stond aan het einde van de middag ook weer in Tolbert klaar! Prima service en klantvriendelijkheid!