Ik vind objectief gezien een 2e beurt ( 30.000 km. ) wwaraan 1 uur gewerkt wordt, nieuwe olie en een oliefilter 100 Euro te duur ! Hierdoor gaat Ford in de toekomst veel klanten verliezen !!
Dit bedrijf heeft al jaren tot mijn grote voldoening aan de gewenste service voldaan. Ik hoop ook dat deze niet wordt opgeheven of wat dan ook, want met Hengelo heb ik slechte ervaring.
Ben op zeer correcte wijze behandeld. Heb op korte termijn een afspraak kunnen maken met verzoek tijdens de servicebeurt te kunnen wachten. Binnen de aan mij door gegeven tijd was de klus geklaard. Hebben mij gastvrij koffie en/of chocolademelk aangeboden. Tof.
Goede service en uitstekend advies door de receptiemedewerker Alleen bij het ophalen van de auto savonds en de factuur betaald te hebben. Vraagt de verkoper of wij een ford of Citroën sleutelhanger willen. Wat denkt u. ?
In principe raad ik nooit een garagebedrijf aan, vind ik veel te persoonlijk. Het boeken van een afspraak ging zeer vlot!
Altijd alles naar wens
Voorkomendheid en bereidwilligheid van het personeel Opm : het bevreemd mij dat de rekening niet gespecificeerd is ,alleen het totaal bedrag ,Bij navraag was het antwoord dat waren de regels van Ford .Wel gebruikte materialen zonder prijs en geen aantal uren .
Supersnelle service!!!!
Het is eenvoudig om een afspraak te maken, kunt er snel terecht, service is goed en medewerkers luisteren goed naar de klant en lossen problemen direct op.
reparatie goed verricht.
Heel goed en professioneel
Op zich aardige behandeling. Wat me erg tegenviel was dat er op de pro forma rekening zaken stonden die niets te maken hadden met de keuring en de beurt waarvoor ik kwam. Geeft me een gevoel van bedrog. Een set matten bv hebben hier niets mee te maken. En nog een paar zaken. De rekening was al hoog genoeg. Moet erg nadenken of ik nog vertrouwen in de garage heb. Voel me erg teleurgesteld. Eerder ging ik jaren naar Hengelo daar dit nog nooit meegemaakt. Twee dagen later is er wel nog kostenloos lampje verwisseld
Zeer goed.
Over het algemeen goed. Echter vindt ik dat bij de combinatie van grote beurt en de distributie riem & waterpomp een totaalbedrag van € 1100 belachelijk veel. Hierop moet toch dmv combinatie een betere / voordeliger prijs te geven zijn? Ik rijd een Fiesta geen mondeo. Met pijn in de portemonnee beveel ik jullie wel aan omdat jullie altijd netjes contact opnemen en doornemen wat er aan de hand is en de service is over het algemeen goed.
keurig geholpen
Al 33 jaar zeer tevreden bij Ford oldezaal
Perfect!!!
Onlangs onze bedrijfsbus voor onderhoud weggebracht. Leenbus meegehad. Volgende dag mijn bus weer opgehaald. Alles naar tevredenheid afgehandeld en zelfs is mijn bus van buiten nog gewassen. Goede service, vriendelijk en bekwaam personeel.. TOP!
Textielstraat 48
7575 CA Oldenzaal