Keurig geholpen door de chef werkplaats en de monteur. Wat spijtig was, is dat het onderdeel lang op zich liet wachten en dat het veel te duur is. De teruggave van een te reviseren onderdeel is gewoon belachelijk laag.
Alles keurig en correct volgens afspraak, een tip is om bij de koffietafel wat meer informatie en lectuur wat betreft Ford, het meeste is meer op Mercedes gericht dan op Ford rijders.
Ik ben zeer tevreden
zeer vriendelijk en behulpzaam.
Zeer vriendelijke en vakkundige behandeling in Rijssen!,was eerst jaren bij Ford in Oldenzaal (dichterbij)maar daar werd ik echt slecht behandeld er werd geprobeerd mij voor ca €1000,= extra onnodige kosten te maken , de wiellagers achter werden afgekeurd voor APK (km st 22000!)heb toen de camper elders laten keuren,direct goedgekeurd! dezelfde lagers zitten er nu 5 jaar later nog steeds op en zijn 2 wkn geleden door Ford in Rijssen weer probleemloos goedgekeurd!!!! Km stand nu 56475km Dus Ford Rijssen TOP,Ford Oldenzaal FLOP!!!!!!!!
Ik vind het een heel prettig bedrijf, heel goede ontvangst bij de receptie, goede service, vriendelijke mensen.
P.s. Zou graag de volgende keer de prijzen van de onderdelen weten op de rekening.
De ervaring is goed, alle afspraken worden nagekomen
Prima ervaring.
Uitstekend, zeer klantvriendelijk, men denkt met je mee en doet zo nu en dan iets extra\'s voor de klant. 😁
Prima afspraak te maken. Zich aan de opgegeven tijdsduur gehouden. Correct behandeld.
Prina
Deze zijn goed