Heel goed

Aangename verrassing de auto gepoetst terug te ontvangen. Het filmpje mbt de controle is een aanvulling. Als ik in het vervolg wordt aangesproken met mevrouw ipv meneer zou ik dat waarderen.

perfect geholpen

Zou die maandag met vakantie gaan maar er moest een kleine reparatie aan de koelleiding plaatsvinden. Welnu dat werd keurig geregeld.

Zeer klantvriendelijk en ik vind het prettig om voor die tijd een mail te mogen ontvangen met de eventuele kosten top

Keurig geholpen, als naar wens

Onderhoud uitstekend uitgevoerd.

Werk aan mijn Cmax prima uitgevoerd. Het betrof Onderhoud,APK en distributieriem.

Mijn ervaring bij de eerste beurt is goed vergeleken bij het ophalen van de auto . Toen werd de auto aan mij gegeven alsof ik een last bent. niet eens een kleine bos bloemen. Ik heb nu een negatieve beeld van de verkoop afdeling. Maar bij de werkplaats word je behandeld als een koning. Dit vond ik een verschil van dag en nacht. Als ik een beoordeling aan de verkoop moest doen dan zou ik niet meer dan 1 ster kunnen geven

Correct en vriendelij

Eerlijk en correct geholpen. Bij repataties altijd contact met de klant en goede uitleg

prima geholpen zonder afspraak. het enigste wat tegen viel was de rekening.

Goed en vriendelijk geholpen door de monteur.

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam

Waar ik ook voor kom, alles wordt netjes geregeld of opgelost

Bijzonder prettig en professioneel

Ook leuke moderne info via provorma nota en werkplaatsvideo. Altijd bereid te helpen ook.

wordt netjes en goed uitgevoerd

goede snelle service

direct geholpen en afspraak kunnen maken met prijsopgaaf.

Prima geholpen!

Ruim voor de afgesproken tijd een telefoontje dat de beurt + APK waren uitgevoerd , kon de auto al komen halen. En de kosten, opgave vooraf, vielen erg mee.

Snel en vakkundig geholpen

Ik werd snel en vakkundig geholpen bij het repareren van een stijl langs de voorruit. De medewerker checkte meteen even het oliepeil en zag dat er wel wat olie bij moest. Ook dit werd meteen goed geregeld.

Fijn geholpen door vriendelijke en vakkundige mensen

De medewerkers nij Noordegraaf Hengelo hebben mijn probleem met de auto snel en goed weten op te lossen. Ondanks dat ik geen afspraak had gemaakt omdat mijn auto er plotseling mee ophield en het vakantie periode was hebben ze toch kans gezien om het snel op te lossen. Erg fijn dat ik zonder uitzondering door iedereen vriendelijk werd benaderd ook al kwam ik er even tussen door fietsen in een garage met minder besetting (vakantie). Vanaf het begin waren ze ook duidelijk dat het wel een kon duren maar dat ze hun best zouden doen. Toen het aan het einde van de dag gerepareerd was hadden ze mijn verwachtingen overtroffen. Kortom tevreden.

Prima auto dealer

Ik kom nu al drie jaar bij Noordegraaf Ford in Hengelo. En dat terwijl ik in Enschede woon en dus bij Auto Fisscher terecht kan. Alleen mijn ervaring daar is niet echt positief. Noordegraaf is klantgericht, klantvriendelijk, deskundig. Je wordt op een prettige manier ontvangen. Kortom, dikke plus

Auto prima nagekeken en ben netjes behandeld

Beurt uittgvoerd overeenkpmstig afspraak. Jammer van het niet voor een aanvaardbaar bedrag kunnnen upgraden van de navigatie van de auto. Het bedrag hiervoor €179,- is niet normaal. Dat zou voor mij de volgende keer een argument kunnnen zijn om niet weer voor een Ford te kiezen.

APK keurig op tijd, wachttijd was kort, receptioniste en ander personeel heel voorkomend.

Staat er al

Prettig geregeld

Goed afgehandeld

prima en snel geholpen

de koplamp was kapot, zonder afspraak werd deze (en de andere was het advies) direct vervangen.

Prima deskundige en snelle behandeling

Er was haast bij, hier is prima rekening mee gehouden, ondanks de vakantieperiode

4 sterren: goede service, goed behandeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd Kundig, keurig en net personeel. Mooie showroom en lekkere koffie.

Wegtersweg 8

7556 BR Hengelo