Prima, flexibel, weinig ruimte om je eigen auto achter te laten / te parkeren
prima bus gehuurd mijn pasje bleef liggen en dat is uiteindelijk gebracht! weer een hartverzakking minder thanks
Flexibel in het meedenken en vooraf afhalen van de sleutel van de bus.
Ruime bestelauto gehuurd om te verhuizen. Auto was goed alles werkte. Snel geregeld. Netjes auto geleverd gekregen. Na afloop terugbetaling ook netjes ontvangen
Heb een busje voor verhuis gehuurd. De auto die ik wilde huren was ivm schade niet aanwezig.
goed bereikbaar, flexibel in terug brengen, prijs is is ok. Vraag: is er een blauwe brillenhoes met Rayban zonnebril gevonden?
prima en snel
Goed en netjes
netjes, professioneel en keurig
Via internet gemakkelijk een verhuisbus kunnen huren op de door mij gewenste dag. Inleveren kon ook na sluitingstijd wat erg fijn is. Achteraf geen spookrekeningen gekregen.
Prima ervaring! Nette verhuisbus en alles netjes volgens afspraak. Alleen bij reserveren wordt je bang gemaakt met schade en eigen risico afkopen. Eigenlijk heb je geen keus en moet je eigen risico afkopen van 25 euro extra.
Prettig en accuraat, Auto\'s worden van te voren goed opgenomen. Nooit discussie bij afhandeling dus. Wij huren hier dus met regelmaat!
Zeer fijne ervaring met deze verhuurmaatschappij. Vriendelijk personeel en goede service
Uitstekende schone en mooi nieuwe auto\'s !
Super goede service verleend!
Van Oldenbarneveldtstraat 118
6827 AN Arnhem