Uitstekende communicatie; professioneel maar persoonlijk, makkelijk te reserveren en veranderen. Nette nieuwe bus die goed reed. Veilige plek om eigen auto te laten. Twee keer een verhuis- busje gehuurd bij Vitesse; voortaan altijd bij Vitesse!
Zie boven.
xxx
Super service. Recht toe recht aan verhuur voor een nette prijs. Geen verassingen en altijd keurig materiaal. Zeker aan te bevelen. Als ik een tip mag geven: VW/MB rijdt prettiger.
Ik kom al jaren bij Autorent Vitesse en in al die jaren is de service altijd uitstekend geweest. ik noem het "een bedrijf met een menselijke maat" juist als zaken even niet goed gaan wat altijd wel eens kan gebeuren is de afhandeling vriendelijk en de coulance groot. De professionaliteit lijkt altijd bovenaan te staan.
Ik heb een bestelbus gehuurd. De bijna nieuwe bus zag er geweldig goed uit. Bovendienkon ik wat beschermende dekens meenemen om mijn vrachtje te beschermen. Bovendien erg vriendelijke medewerker die echt voor al je vragen klaar staat. Het ophalen kost letterlijk maar een paar minuten omdat alles tot in de puntjes is voorbereid!
Kom al jaren
Betrouwbare auto, klantvriendelijk bedrijf.
Prettig contact en duidelijke service. En prima voertuigen.
We huren geregeld auto’s via Autorent Vitesse. Voor een dag, een weekend of een vakantieperiode. Het is een fijn team, de auto staat altijd klaar en ze zijn supersnel zodat je ook snel op pad kunt met de auto. Auto’s zijn altijd heel goed. Ook de promotieauto’s zijn leuk en fijn om mee te rijden. Wij raden autorent vitesse aan iedereen aan. Ook hebben we een keer een vergissing gemaakt dit jaar met een huurperiode, daar werd (gelukkig voor ons want het was een heel drukke periode) fantastisch mee omgegaan en opgelost waardoor we alsnog op vakantie konden gaan.
Helemaal top
Via mijn werk bestel ik dagelijks diverse auto's. Nu had ik privé een vrachtwagen nodig voor een verhuizing en dit was wederom weer perfect geregeld! De auto's zijn altijd schoon, technisch in uitstekende staat en voorzien van camera's. AutoRent Vitesse is altijd top!
Great car for the price, especially competitive with extra insurance and excess km fees.
Prima ervaring, vriendelijk personeel. Aambod is goed.
duidelijke site, goed contact, ga zo door.
Goede en vriendelijke service. Raad iedereen aan. En betaalbaar!
Alles wordt snel en efficiënt geregeld.
Het personeel is vriendelijk. Er wordt snel gereageerd. De auto’s zijn als nieuw en worden brandschoon geleverd. De prijs is goed en de factuur wordt snel afgehandeld. Met deze service zie ik geen reden om zelf een auto te hebben.
Ik huur regelmatig een auto bij Vitesse. Prima autos, medewerkers zijn heel aardig, heel blij met Vitesse bij mij om de hoek!
Ik belde om 8:30 uur omdat mijn auto niet wilde starten, en er was een FIAT 500 beschikbaar en die kon ik voor een schappelijke prijs voor een dag huren, snel geregeld en klantvriendelijk. Hierdoor kon ik bijtijds nog op mijn werk zijn. Geld stond ook weer snel op mijn rekening (huurprijs verrekend met de borg die ik vooraf moest betalen)
Super communicatie en nette bus.
Als een geoliede machine verzorgd. Ontzorgd met hoofletter O.
Lijkt me duidelijk
Goede service!
Koningsweg 4
3582GE Utrecht
AutoRent Vitesse is uw mobiliteitspartner voor Utrecht en omstreken. Wij zijn partner van AutoRent & Partners, een solide en professionele autoverhuur formule die zich focust op de nieuwste trends binnen de mobiliteitsbranche. Onlangs heeft u bij ons een auto of bus gehuurd, wij zijn benieuwd hoe u ons ervaren heeft!