TOP!!

Autobedrijf Roseboom Is een TOP bedrijf. Klantvriendelijkheid, service en deskundigheid staan op hoog niveau. Ik kom al jaren bij Roseboom en elke keer blij verrast hoe hier gewerkt wordt.

• Prijs/Kwaliteit

De schade van mijn Aixam is zeer deskundig hersteld

betrouwbar garage

geweldig hulp Kan altijd langs komen Staan altijd klaar als er wat is 100 % vetrouwen Super garage

super bedrijf

professioneel, betrouwbare service. Kalntgericht en altijd duidelijk inzicht in de kosten waar ook in meegedacht wordt en zeker niet het vel over de oren trekt. In 1 woord, top

Top bedrijf

Top bedrijf

• Prijs/Kwaliteit

Al jaren ons vertrouwd adres.

Uitstekende service en vakmanschap! Ik ben ontzettend tevreden over de service van autobedrijf Rosenboom. Van begin tot eind worden wij vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd over de werkzaamheden aan onze auto. De monteurs zijn duidelijk vakmensen en werken snel en nauwkeurig. Wat ons opvalt zijn de eerlijke communicatie en de transparante prijzen. Geen onverwachte kosten, maar duidelijke uitleg over wat er gedaan moest worden. Of het nu gaat om een APK, onderhoud of een reparatie, ik kan autobedrijf Rosenboom van harte aanbevelen. Betrouwbaar, klantvriendelijk en professioneel – precies wat je zoekt in een goede garage!

• Prijs/Kwaliteit

super snel geregeld, en goed

fijne garaze eerlijk weet presie waar je aan toe ben gewoon super ..

• Prijs/Kwaliteit

topgarage met hart voor de klant

ik kom al jaren bij deze garage omdat ik zeker weet dat ze alles zo goed mogelijk doen en daarbij ook denken aan de portemonnee van de klant. Daarnaast is er altijd een leenauto beschikbaar, waardoor je nooit onthand zit..kortom, superbedrijf en ook vriendelijke mensen.

Vriendelijk personeel en goede kwaliteit

Vriendelijk personeel en goede kwaliteit

Deskundig

Goed geholpen. Kundig en vriendelijk personeel.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd Top service voor jouw auto

• Prijs/Kwaliteit

Top team, denken met je mee...

Staan met raad en daad je bij Vriendelijkheid staat voorop en service ten top...

De APK is adekwaad uitgevoerd

• Prijs/Kwaliteit

Goede service voor een prima prijs

Afspraak is snel gemaakt en wanneer er vragen zijn vanuit de garage gaat dit in goed overleg. Wij komen er graag ondanks niet echt in de buurt.

Uitstekend!

Koppeling hier laten vernieuwen. Prijs was netjes geregeld, ook het vervangend vervoer was goed. Onze 107 2 tronic die we nieuwe gekocht hebben bijna 13 jaar geleden, schakelde weer zoals het toen was. Top werk geleverd en dat ook voor een redelijke prijs. Hier gaan we vaker terugkomen.

• Prijs/Kwaliteit

Goed, netjes, meedenkend, nette prijzen.

Altijd snel een afspraak. Vriendelijk. Vakbekwaam. Tijd nemend. Serieus klacht bekijken.

Simpelweg top ervaring

Jaren auto bij beunhaas gehad. Was elk jaar veel geld kwijt, weinig transparantie. Hoorde in mijn omgeving veel mensen met zeer goede ervaringen bij Rooseboom, auto onlangs hier gebracht voor APK. Goedgekeurd op paar kleine puntjes na, geluk maar toch, voor een nette prijs. Gratis leenauto mee, vriendelijke en duidelijke communicatie. Had ik jaren eerder moeten doen. Erg fijne ervaring. Rooseboom heeft terecht een goede naamsbekendheid!

• Prijs/Kwaliteit

Kan volgens mijn niet beter

Mijn Aixam heeft weer een beurt gehad door brommobiel Nederland zeer deskundig gedaan en ik kreeg gratis een leen Aixam

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Prima specialist, komt afspraken na en tegen redelijke prijzen.

Zeer goed ervaring.

• Prijs/Kwaliteit

Je wordt altijd goed geholpen zeer klantvriendelijk en goede prijs.

Goed betrouwbaar bedrijf

DE BESTE GARAGE

Sedert 2019 kom ik vanuit Amsterdam langs bij Autogarage De Roseboom voor Apk keuringen, grote en kleine onderhoud. Ze overleggen netjes en zeker zijn meedenkend. De beste garage en vertrouwelijk 100%.

• Prijs/Kwaliteit

Weer goed geholpen door meedenkende, vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Erg tevreden.

• Prijs/Kwaliteit

Alles netjes blogs afspraak netjes verpakt snelle service

• Prijs/Kwaliteit

mensen die weten waar over ze spreken.

5 steren zijn niet genoeg voor het vak bedrijf van roseboom dit bedrijf raad ik iedereen aan. zeker als het om een oud barrel gaat die ik hebt.je bent zelf welkom met een Aixam 7.21 die 30 jaar oud is ze zitten in lunteren zij draaien hun handen er niet voor om! dit terwijl ander bedrijfen het al laten afweten voor de 45km auto ! als hij een jaar of 5 oud is maak u keus en kies voor roseboom !

Vaarkampseweg 2

6741 LW Lunteren

Over AutoFirst Autobedrijf Roseboom

Autobedrijf Roseboom, gevestigd in Lunteren, is een universeel BOVAG autobedrijf dat al jaren het goede adres is voor nieuwe auto’s en occasions. U treft bij Autobedrijf Roseboom betrouwbare occasions aan in alle soorten en maten. Het heeft wat betreft de aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden. Ook op het gebied van bedrijfswagens kunt u terecht bij Autobedrijf Roseboom. Voor het onderhoud aan uw auto hebben wij een gemotiveerd en goed opgeleid team monteurs. Wij beschikken over een moderne werkplaats, die is ingericht naar de huidige eisen. Bij ons kunt u terecht voor een APK, al uw reparaties en onderhoud. Wenst u meer informatie over het bedrijf, over een occasion of over een bepaalde dienst, dan kunt u contact opnemen.