Snelle service en kwalitatief goed onderhoud en bekwaam personeel

Snel geholpen, altijd de koffie klaar en vriendelijk personeel.

Fijn bedrijf

Wordt altijd netjes geholpen en ze doen het werk wat ze doen uitstekend. Bedankt voor de fijne service.

Fantastisch geholpen

Bandje was stuk gereden, snel geholpen fijn meegedacht.

Buitengewoon zorgvuldig

Zeer net opererend bedrijf. Vakkennis. Punctueel. Flexibel. Sympatiek. Deze mensen werken voor zichzelf en dat merk je aan alles.

Super opgelost!

Wat het eigenlijke probleem was, was niet direct duidelijk. De monteurs hebben er alles aan gedaan om het te vinden en het is opgelost. Omdat het wat langer duurde, werd ik op de hoogte gehouden (omdat het niet gelijk duidelijk was waar het probleem lag). Al met al TOP!

jullie zijn de beste

ik raad hun zeker aan ik hebt een oude aixam 400 evo uit de pre historie zij draaien hun handen er niet voor om en staan dus altijd klaar.waar andere min monteurs je laten vallen paken hun je op en slepen je door je nachtmarie heen.

Hele goede service!!

Super klantvriendelijk, top bedrijf!

Gewoon goed

Kom er al jaren alles in overleg altijd erg fijn

• Prijs/Kwaliteit

Ik heb inmiddels 3 dealers gehad van brommobielen en dit was 1 grote treurnis. Bij Roseboom aangekomen heb ik alleen maar lof voor dit bedrijf.Ik was echt mijn vertrouwen kwijt en kwam er snel achter dat het serieus slecht gesteld is met vele brommobiel dealers. Ik besloot nog 1 poging te wagen met Roseboom,en dit bedrijf heeft mij totaal niet teleurgesteld. Het bedrijf heeft hersteld wat het bedrijf uit duiven ( gelderland ) had moeten doen in de garantie periode waar ik voor de garantie bijna 1000 euro voor heb moeten betalen. Zeer tevreden dus,en wanneer dit gehandhaafd blijft,zal hier uiteindelijk een nieuwe brommobiel gekocht gaan worden.

• Prijs/Kwaliteit

Je word er allijd supper goed behandelt.

Zie boven

Snelle goede service

Goede service en overleggen altijd eerst wat er gedaan moet worden

Zeer professioneel

Super...

Prima!

Heel goede service, vriendelijke mensen!

snel en goede Service

Service en prijs Kwaliteit super

Professioneel Vakmanschap

Al enkele jaren rijden we onze c1 naar deze geweldige vakmensen. Ze adviseren goed en hebben oog voor onderhoud. Niet zomaar iets doen wat niet hoeft maar in plaats daarvan, adviseren en vooruit kijken naar belangrijk ander onderhoud dat er anders niet van was gekomen. Ik bedoel "weet u hoe lang uw remvloeistof in uw auto zit?" Een grote beurt is nog niet aan de orde hoor, we kijken liever naar andere veiligheids aspecten, en nemen de APK ook mee. Ik voel mij telkens zeer eerlijk en kundig behandeld. Iets waar je als bedrijf erg trots op kunt zijn! Bedankt en zeker tot de volgende keer!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uitstekende service

Heel klantvriendelijk en eerlijk. Overlegt bij reparatiekosten en denkt mee aan oplossingen.

• Prijs/Kwaliteit

Goed, betrouwbaar, komen afspraak na.

Mijn ervaring is zó positief dat ik graag vanuit Montfoort m'n auto bij Autobedrijf Roseboom breng. Ook een schade wordt van A-Z keurig geregeld en hersteld.

• Prijs/Kwaliteit

Prima net als altijd. Vakkundig vriendelijk en betrouwbaar. Top bedrijf!

• Prijs/Kwaliteit

Perfect werk geleverd En voor een eerlijke prijs

Wat ik al zeg perfect werk geleverd en de service uitmuntend. Leenauto meegekregen zonder moeilijk doen en als klap op de vuurpijl een tegoedbon voor iets te eten tijdens het wachten bij het plaatselijke horeca (nog nooit meegemaakt) Het belangrijkste van deze ervaring mijn koppeling van mijn auto doet het weer perfect! Dikke aanrader !!!!!

• Prijs/Kwaliteit

Top service professioneel duidelijk en vriendelijk… en zeker prijsvriendelijk

Super bedrijf!

Ze zijn altijd super netjes en zorgvuldig. Communicatie is erg prettig.

• Prijs/Kwaliteit

Autobedrijf Roseboom is in mijn ogen een topbedrijf

Autobedrijf Roseboom is toppertje Pas langs geweest met een Peugeot 108 voor nieuwe banden plus nieuwe schijven en remblokken maar na onderzoek waren de remschijven en remblokken helemaal niet nodig terwijl de Peugeot dealer wel het advies had gegeven om die te vervangen zo zie je maar eerlijk advies wordt door mij wel gewaardeerd Een dikke pluim voor Autobedrijf Roseboom.

• Prijs/Kwaliteit

top garage met goede service

ik ben al jaren klant bij deze garage en ondanks dat ik verhuisd ben, ben ik dat nog steeds. Ik wordt altijd netjes te woord gestaan, ze denken met je mee en je weet zeker dat je altijd een rekening voorgeschoteld krijgt die redelijk is. dikke pluim voor deze garage.

• Prijs/Kwaliteit

Super service en kwaliteit!

Altijd staat Roseboom voor je klaar, overlegt alles van te voren, denkt met je mee en zeer vriendelijk.

Vaarkampseweg 2

6741 LW Lunteren

Over AutoFirst Autobedrijf Roseboom

Autobedrijf Roseboom, gevestigd in Lunteren, is een universeel BOVAG autobedrijf dat al jaren het goede adres is voor nieuwe auto’s en occasions. U treft bij Autobedrijf Roseboom betrouwbare occasions aan in alle soorten en maten. Het heeft wat betreft de aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden. Ook op het gebied van bedrijfswagens kunt u terecht bij Autobedrijf Roseboom. Voor het onderhoud aan uw auto hebben wij een gemotiveerd en goed opgeleid team monteurs. Wij beschikken over een moderne werkplaats, die is ingericht naar de huidige eisen. Bij ons kunt u terecht voor een APK, al uw reparaties en onderhoud. Wenst u meer informatie over het bedrijf, over een occasion of over een bepaalde dienst, dan kunt u contact opnemen.