goede servis klantvriendelijk

fijn bedrijf niet te duur ervaring en goede servis

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, professioneel en vriendelijk personeel

Professioneel en vriendelijk personeel, ze weten waar ze het over hebben. Denken met je mee en doen er alles aan om het goed (en snel) op te lossen.

• Prijs/Kwaliteit

Prima autobedrijf voor het laten vullen van je airco

Voor het vullen van de airco betaal je hier een laag standaard bedrag plus de airco vloeistof die wordt toegevoegd waardoor je doorgaans goedkoper uit bent dan een andere airco service dienst. Ze hebben prima apparatuur en zijn duidelijk over de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

• Prijs/Kwaliteit

Behulpzame en vriendelijke service voor een goede prijs.

Goede ervaring met dit bedrijf. Snel, behulpzaam en eerlijk.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goed en professioneel bedrijf.

Laat al jaren mijn autos maken en ben hier zeker tevreden over! Wordt altijd goed geholpen door Gerwald.

• Prijs/Kwaliteit

Prettige garage met deskundig personeel

Goede ervaringen met garage Roseboom. Er Er worden bij vervanging van onderdelen van mijn Ayco meerdere opties aangeboden: of dat er een merkonderdeel, imitatieonderdeel, of goede 2e hands onderdeel geïnstalleerd moet worden, wat de prijs zeker wat kan drukken.

Altijd goed nooit overbodig

Ik rij er graag een stuk voor om. Een gespecialiseerd bedrijf in mijn autootje.veel voordeliger dan de dealer en prima service !

Snelle service, uitstekende kwaliteit

Er valt op korte termijn te schakelen als het moet. Goeie communicatie. Duidelijke afspraken. Reparaties worden vakkundig gedaan.

• Prijs/Kwaliteit

Aardige mensen word snel en goed geholpen

Je word snel geholpen en ze maken tijd voor je goeden spullen en een fijn bedrijf

Zeer goed geholpen!!!

Netjes geholpen en snelle afhandeling!!!

• Prijs/Kwaliteit

Aardige mensen en super service

Onze auto moest snel gekeurd worden En ondanks weinig personeel hebben jullie dit voor elkaar gekregen Super bedankt

• Prijs/Kwaliteit

Een professioneel bedrijf, zeer klantvriendelijk!

vanaf het moment dat we in Lunteren kwamen wonen en in aanraking kwamen met Roseboom heeft dit een goed en vertrouwd gevoel gegeven. Ze denken mee in een oplossing en proberen de kosten voor de klant zo laag mogelijk te houden. Ze zijn eerlijk en behulpzaam.

• Prijs/Kwaliteit

Goede en eerlijke garage.

We komen hier al een paar jaar. Onze woonplaats is Zoetermeer dus best wel even rijden. De reden dat we deze garage gevonden hebben was dat onze koppeling kapot was. Het prijsverschil was groot tov de merkgarage. En we werden goed geholpen. Toen besloten ons onderhoud hier blijven te doen en tijdens het wachten er een leuke dag van te maken. Dit doen we nu een paar jaar zo en het bevalt ons prima. Goede service, hoge kwaliteit en wat voor ons erg belangrijk is eerlijkheid. Alleen repareren wat nodig is. Dit heeft ons de afgelopen jaren veel geld bespaard. Veel meer dan de extra benzinekosten. En onze C1 doet het bij 166.000 km nog prima. Groeten, Kees en Marlon

• Prijs/Kwaliteit

prima bedrijf komt afspraken na.

Voor halfjaar geleden axiam 741 gekocht .werd netjes op tijd afgeleverd en start en loopt goed .Ben toch nog toe zeer tevreden .

Zeer goede Aixam dealer

Ik heb daar mijn oude Aixam 500-4 gold in geruild voor een 2e handse Aixam roadline deze is super afgeleverd maar het mooiste was dat ze er gratis een mooie Pioneer radio in gezet hadden en ook gratis een defect aan de parkeersensoren gemaakt hebben

Super goed bedrijf.

Ik vindt een goed bedrijf en ze luisteren heel goed naar mijn. Begrijp ik niet dan leggen ze het ook goed uit. Bijna altijd hebben ze een leen brommobiel als mijn brommobiel iets aan gedaan worden. Dus klantvriendelijk Ik zo zeggen ga zo door.

Geweldig!

Hele aardige mensen, Hebben mij enorm goed geholpen, De eigenaar is een geweldige vent, Ik heb veel respect voor dit bedrijf, Echte aanrader! Vriendelijke Groet Alexander.

Fantastisch geholpen, enorm aardige mensen!

Nieuwe koppeling voor een heel redelijke prijs. Gratis leenauto, bij ophalen was onze auto gewassen. Alles voor de van te voren afgesproken prijs. Geen verrassingen en een heel vriendelijk contact. Heel tevreden!

Goede service en kennis van zaken

Onze auto bij hun gekocht. Goed geholpen en deskundig advies. Onderhoud is ook goed. Betrouwbaar bedrijf.

uitstekende service prijs en kwalitheit en uitleg

bettere service heb je niet als je belt rn vraagt hoe iets in mekaar moet zitten of hoe iets moet dan helpen ze je gelijk en denken mee kunnen volgens mij aan meer onderdelen komen dan een hroothandel verstand hebben ze er wel van de produchten in de webshop zijn echt goedkoop die vind je mergens zo goedkoop en ook van nieuwe moddellen tweedehandse onderdelen en nieuw Ijn nergens goedkoper als hier en de service die ze geven kan gewoon niet beter vriendelijk beleeft komen rustig en kalm over beloven wat ze zeggen komen afspraken naar de brommobielen die ze verkopen zijn ook nog een gpedkoop en ze hebben nog bovag ok nog eens dan kun je er van uitgaan dat je altijd een goede brommobiel koopt of auto en geen miskoop de reparaties die worden gedaan worden dan ook echt uitgevoerd en dat ken je niet van veel brommobiel bedrijven zeggen daarom dat roseboom ook zo hoog scoort en ze verdienen het ook aixam cross s8 bijna alles an verandert ik koop er alles

Uitstekende service en goede wachtruimte

Het zijn kundige mensen die er werken en zij leggen duidelijk uit welke reparaties gedaan moeten worden. In mijn geval nieuwe banden

Top bedrijf! Fantastische service en kundige monteur!

Zeer prettige ervaring. Snel en vakkundig geholpen voor een uitstekende prijs. Monteur legde alles goed uit. Absoluut een aanrader!

Goed bedrijf

Ze doen wat ze afspreken/beloven en goed.

Zeer vriendelijk, klantgericht en redelijke prijzen. Denken vanuit het belang van de klant

Onderhoud 2 Aygo's. Altijd goed overleg over de mogelijke oplossingen. Willen de klant 100% tevreden stellen. Veel klantvriendelijker en goedkoper dan de dealer en net zo deskundig !

Uitstekend spuitwerk geleverd.

Vandalismekras laten herstellen. Niet heel goedkoop, maar de werkzaamheden zijn wel geheel naar wens uitgevoerd.

Vaarkampseweg 2

6741 LW Lunteren

Over AutoFirst Autobedrijf Roseboom

Autobedrijf Roseboom, gevestigd in Lunteren, is een universeel BOVAG autobedrijf dat al jaren het goede adres is voor nieuwe auto’s en occasions. U treft bij Autobedrijf Roseboom betrouwbare occasions aan in alle soorten en maten. Het heeft wat betreft de aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden. Ook op het gebied van bedrijfswagens kunt u terecht bij Autobedrijf Roseboom. Voor het onderhoud aan uw auto hebben wij een gemotiveerd en goed opgeleid team monteurs. Wij beschikken over een moderne werkplaats, die is ingericht naar de huidige eisen. Bij ons kunt u terecht voor een APK, al uw reparaties en onderhoud. Wenst u meer informatie over het bedrijf, over een occasion of over een bepaalde dienst, dan kunt u contact opnemen.