Goede en ervaren garage, snel plek echter wel vaak terug door toch nog andere mankementen.

Wij gaan erheen voor onze brommobielen. De Garage heeft snel plek en je word goed geholpen. Wij moeten helaas wel vaak terug door toch nog nieuwe bovenkomende manke menten of gewoon door pech!

Helemaal goud

Snel geregeld, goede service!

Denken goed mee

Breng de 107 graag naar Lunteren. Omdat ze precies weten wat ze moeten doen en niet te duur zijn.

• Prijs/Kwaliteit

Hier ben je graag klant!

Jullie service en toewijding staan op eenzame hoogte, dank weer voor beurt en apk. Groet Niels

• Prijs/Kwaliteit

Snel, goed en vriendelijk geholpen voor nette prijs

Auto altijd in onderhoud bij Roseboom, nu weer jaarlijkse APK.

• Prijs/Kwaliteit

ben prettig geholpen, was erg tevreden

• Prijs/Kwaliteit

Goed geregeld en een goede communicatie

Mijn ervaring was goed , de communicatie was goed en het afgeleverde werk is gedaan zoals gezegt.

Perfect!

Al jaren vaste klant ,bij de aygoc1107 deskundigen. Kennen deze auto's door en door en werken heel vakkundig en snel tegen een heel mooie prijs. 1x per jaar voor apk en beurt. Dit keer zelfs op de dag dat ik bel. Onder het genot van een bak koffie reed ik anderhalf uur later weer weg. Toppie!!!

Kan niet beter

Goede ervaring met Roseboom ik beveel deze garage zeker aan

• Prijs/Kwaliteit

Weten waar ze over praten

Eerste keer hier , hier netjes geholpen, voordeel is zeker dat ze de aygo hier veel repareren, en nog normale prijzen hanteren.

• Prijs/Kwaliteit

Niets anders dan zéér positief.

Betrouwbaarheid,kundigheid.vriendelijkheid,meedenkend! Kortom ook al moet ik 40 min.heen en 40 min.terug rijden,blijf hier heel graag komen.Ook voor mijn volgende nieuwe auto'tje. Ik zou zeggen ook al zijn jullie nu wat 'groter' gegroeid,ga voort op dezelfde weg. Een zeer tevreden klant!

Fijne garage

Apk en grote beurt is weer gedaan. Fijne gratis leen auto. Auto rijd weer als een zonnetje.

Fijn bedrijf

Goede service en nette prijzen

• Prijs/Kwaliteit

Prima ! Een eerlijk ,vertrouwd en echt goed adres , waar ik al jaren klant trouwe klant ben. Jongens zijn vriendelijk eerlijk en deskundig . Top bedrijf.

• Prijs/Kwaliteit

Eerlijk advies en waar voor je geld

Eerlijk advies ontvangen mede gezien de mogelijke onderhoudskosten op de lange termijn. Je weet wat je kunt verwachten. En een goede prijs - kwaliteitsverhouding

• Prijs/Kwaliteit

Super hulpzaam en meedenkend. Top team

Kom nu al een antal jaren bij rosenboom autobrdrijf. Nooit problemen gehad, altijd een fijne ervaring. Als het nodig is onderdelen hebben ze meestal daar liggen. Ik rij zelfs 45km om mijn auto een grote beurt en apk hier te laten doen en zal de komende jaren ook zo blijven doen

Top!

Goede communicatie alsook snelle levering van mijn bestelling!

• Prijs/Kwaliteit

zeer tevrede over service van mijn auto.

lieve mensen, top service,

• Prijs/Kwaliteit

Goede service dat ie is opgehaald en weer gebracht en hij rijd weer goed

snel en fijn geholpen

duidelijk advies en snel geholpen.

Toppers!

Kom al 10 jaar bij Roseboom voor de keuring en jaarlijkse servicebeurten en de nodige reparaties. Altijd vriendelijk vakkundig en een schappelijke prijs. Dank mannen!

Heel klantvriendelijk

Autobedrijf Roseboom is heel klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar. Niets is ze te veel.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Fijn bedrijf

Vriendelijke mensen, goede service, gewoon een fijn bedrijf!

Perfecte service

Snel geholpen Vriendelijk en professioneel personeel Geen verborgen prijzen.

• Prijs/Kwaliteit

Snel geholpen, vakkundig en vriendelijk personeel.

Ik was al eerder bij dit bedrijf met mijn peugeot 107. Altijd uitstekend geholpen, kon ook snel terecht. Na inruil van mijn peugeot rijd ik nu een renault captur. Omdat ik dacht dat Roseboom vooral in c107go gespecialiseerd was, liet ik de renault bij een ander bedrijf onderhouden. Maar onder de Autofirst vlag onderhoudt Roseboom dus alle merken. Afspraak gemaakt en multiriem bij hen laten vervangen. Service als vanouds. Echt een geweldig bedrijf!!!!

Vaarkampseweg 2

6741 LW Lunteren

Over AutoFirst Autobedrijf Roseboom

Autobedrijf Roseboom, gevestigd in Lunteren, is een universeel BOVAG autobedrijf dat al jaren het goede adres is voor nieuwe auto’s en occasions. U treft bij Autobedrijf Roseboom betrouwbare occasions aan in alle soorten en maten. Het heeft wat betreft de aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden. Ook op het gebied van bedrijfswagens kunt u terecht bij Autobedrijf Roseboom. Voor het onderhoud aan uw auto hebben wij een gemotiveerd en goed opgeleid team monteurs. Wij beschikken over een moderne werkplaats, die is ingericht naar de huidige eisen. Bij ons kunt u terecht voor een APK, al uw reparaties en onderhoud. Wenst u meer informatie over het bedrijf, over een occasion of over een bepaalde dienst, dan kunt u contact opnemen.