Hele goede ervaring met dit bedrijf
Goed verlopen en goed geholpen. Nu nog afwachten op reactie van de tegenpartij wat vreselijk lang duurt.
Zeer vakkundig. Binnen 3 dagen gerepareerd en gebruik gemaakt van vervangend vervoer
alles duidelijk uitgelegd en keurig geregeld
We sturen één mailtje en ze handelen zelf de schade af met de tegenpartij.
8.8
Keurig, netjes, goed geregeld!
in een paar woorden Super bedrijf !!!!
Netjes gerepareerd tegen een nette prijs!
Goede service met persoonlijke aandacht
Autoschadebedrijf Roseboom werd mij aanbevolen door Autobedrijf van Ede, te Ede. Naar Wekerom gereden en de schade laten beoordelen door Gerard Roseboom. Daarna ging ik akkoord met prijs en hebben we een reparatiedatum afgesproken. Paar dagen later kon de auto gebracht worden en deze zou volgende dag klaar zijn. Toen ik de auto bracht, heb ik nog wat kleine deukjes ter reparatie gemeld. Met deze extra reparatie was men niet zeker of de auto de volgende dag wel klaar zou zijn. Zij zouden hun best doen. Welnu, dan hebben ze gedaan. De volgende ochtend om 08:00 uur kon ik de auto al ophalen. Ik had die dag een belangrijke afspraak en het bedrijf Roseboom heeft er voor gezorgd dat de auto op tijd gereed was. Top geregeld. Bovendien kreeg ik tijdens de reparatie een (gratis) leenauto mee, waarvoor alleen de verreden brandstof betaald moest worden. Eind conclusie: Top bedrijf, wat ik van harte kan aanbevelen. Goede kwaliteit en prestatie en bovendien nog 4 jaar garantie op de reparatie. Top Top Top geregeld. Ed
Snel, en netjes gemaakt.
correct, en snel
snel en kwaliteit
afgesproken tijden aangehouden, schade 100% netjes gerepareerd. de auto stond klaar met een plastic hoes om de stoel, dat geeft ook een nette indruk.
Fijn bedrijf