prima service

Voor de derde keer mijn nieuwe auto hier gekocht . Wordt hier goed geholpen en voor vragen wordt dit altijd snel en deskundig beantwoord .

Een jaar geleden een auto gekocht en helemaal naar tevredenheid afgeleverd. Na schade gereden te hebben was volgens het schade herstel bedrijf een beschermstrip op de achterbumper niet meer leverbaar. Ik heb contact opgenomen met stokman alkmaar en jawel na een poosje wachten werd ik zoals beloofd gebeld dat de strip er was. Keurig op gestuurd gezien de afstand en amper twee dagen later keurig verpakt geleverd. Dat noem je dus service, daar wordt met het hart gewerkt en een klant behandeld zoals het hoort. Dus zoals ik al zei SUPER. Dankjewel.

Bij Stokman Alkmaar weten ze wat service is!

Wij zijn enorm goed geholpen tijdens de koop van onze Renault Captur. De auto die wij uiteindelijk gekocht hadden was in eerste instantie al gereserveerd voor iemand anders. Wij werden heel netjes gebeld toen deze koop niet was doorgegaan. Uiteindelijk konden wij de auto kopen! Wij zijn enorm blij met de auto en echt te spreken over de service bij Stokman Alkmaar! Service als bij Stokman Alkmaar is in deze tijden voor ons echt zeldzaam, maar bij Stokman Alkmaar zeker niet!

Snel geholpen

Goed en snel geholpen

Goed geregeld , vakkundige receptie

Voor APK netjes gebracht en ik werd geïnformeerd dat er geen extra kosten waren en de Twingo zo weer mee kon nemen.

Goede service en schone auto terug

Prima,snel en goed geholpen

Na een probleempje met mijn Dacia een afspraak gemaakt en snel geholpen,ik kon er op wachten .

Prima garage

Aardige mensen, je wordt direct geholpen en leenauto staat klaar.

Mijn ervaringen bij Stokman zijn zeer positief. Klantvriendelijk.

Wanneer ik vragen heb worden deze ter zake kundig beantwoord. Men is altijd zeer behulpzaam en wanneer nodig goede adviezen.

De koffie staat klaar

Bij Stokman Alkmaar ben je geen klant maar gast. Terwijl mijn auto werd onderhouden kreeg ik iets te drinken, lagen er tijdschriften en kon ik ronddwalen in de ruim gesorteerde showroom. Toen de auto klaar was kreeg ik keurig uitleg over wat er gedaan is. Mooi is ook mijn ervaring dat na onderhoud er eigenlijk nooit klachten zijn. Een heerlijke klant ervaring: op visite bij de autodealer.

Ik bracht mijn auto voor een zogeheten A beurt ,en mijn auto was ook deze keer weer in goede handen, de monteur een jonge gemotiveerde monteur die zijn werk uitstekend heeft gedaan ,en na afloop mijn auto weer in showroom conditie weer heeft afgeleverd.

Gewoon goed

Keurig volgens afspraak, en op tijd. Alles naar wens.

Goede dienstverlening en vriendelijke mensen!

Zie boven

Super service

Een prettige en deskundige dealer

Je wordt vriendelijk ontvangen met koffie en wat lekkers (terwijl je wacht). En zelfs een flesje water mee voor de terugreis. Top!

Was weer uitstekend geregeld

Auto gebracht leenfiets stond al klaar was nu met ondersteuning luxe hoor . 2.5 uur later werd ik alweer gebeld dat de auto klaar was Fiets weer ingeleverd 2 flesjes water mee gekregen auto was weer mooi schoon gewassen en uitgezogen. Top mannen zijn weer blij net jullie Goede service

Stokman en medewerkers houden de boel gaande.

Mijn ervaringen zijn prima. Ik heb navraag gedaan bij het rijdend voorwerp en die beaamde : "Fijn die mannen aan mijn body" " vooral de verse olie heb ik als een warm bad ervaren. " Mag ik volgend jaar, voor de vakantie, weer naar de helende 5 *****monteurs.?" Tuurlijk.!

Uitstekende service! Medewerkers zijn erg klantvriendelijk en flexibel!

Ik heb een afspraak en vergat dat ik even later een afspraak had en geen vervangend vervoer had geregeld. Ik had een afspraak in de middaguren maar ging ‘s morgens vroeg langs. Toen ik het probleem had voorgelegd, werd een leenauto voor mij geregeld en is men aan de slag gegaan met de servicebeurt van mijn auto. En niet veel later kon ik mijn auto weer ophalen. Wat een service en ook nog betaalbaar!

Prima geholpen.

Altijd een goed en duidelijk advies, en geholpen.

meedenken

voor een apk en volledige beurt, snel en accuraat

Prima. Netjes gebeld over wat de kosten van de reparatie zou zijn.

Goede ervaring

Prettige ontvangst korte wachttijd

De spriet antenne vervangen door een haaienvin antenne. Afgesproken tijdens de aankoop van een demo Renault Clio. Het vervangen zelf was binnen een half uur gereed. Stokman werkt met tijdslots voor werkplaats afspraken. Als je binnen de regio zelf woont, lijkt me dat geen probleem en zelfs prettig. Van buiten de regio moet je wel erg vroeg van huis vertrekken binnen het eerste tijdslot van 8.15u.

Topservice!

Bij Stokman Renault wordt je altijd uitstekend geholpen door ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel! Echt een fijn en betrouwbaar bedrijf.

Altijd vriendelijk en correct geholpen!

Stokman is een prima bedrijf, ze hebben eigenlijk geen reviews nodig. Maar toch ; Koffie stond klaar krant lag er ook, sfeer is geweldig. Ik kan geen superlatieven meer bedenken

Wolvenkoog 4-6

1822 BE Alkmaar

Over Stokman Alkmaar BV

Sinds 1960 zijn wij de officiële dealer voor Renault en Dacia voor de Kop van Noord Holland. Wij streven altijd naar de hoogste score en waarderen daarom uw input op onze dienstverlening !