goede ervaringenb

Ik vind de communicatie en het meedenken heel goed. Er wordt heel oplossingsgericht gedacht en je wordt ook goed geïnformeerd. Receptie is heel vriendelijk en klantgericht. Garage heel objectief mbt al dan niet vervangen en kosten van onderdelen.

Zeer blij met de auto

Ik ben door Remco zeer naar tevredenheid door het hele proces geholpen bij de aanschaf van een fantastische auto. Een prachtige Renault Captur hybride met stekker. Al die technische snufjes was wel even wennen. Maar Remco heeft mij daarbij netjes en geduldig geholpen.

Stokman Renault steengoed.

Even zenuwachtig voor de 1e APK maar het team van autodokters heeft patiënt Clio weer geheel geprepareerd voor een lang en gelukkig leven. De eigenaar ook want de zorgnota was zeer sportief.

Top (GROTE duim)

Goed en vlot geholpen.

Fijne garage

Kleine beurt Capture. Had van een instantie vernomen dat de voorbanden moeten worden vervangen. Vroeg dat na afloop aan de heer Visser. Hij zei dat het nog niet nodig is. Dat is ook service hè! Dank

Prima.

Prima geholpen.

Spatzuiver

Duidelijke taal zonder spatie

Top service en advies!

Wij zijn in het hele proces van het kopen van onze nieuwe Renault Clio goed en met veel kennis bij gestaan door Marscha... ze is heel vakkundig en denkt mee met de situatie waarin je zit. Zo komen we al jaren met een goed gevoel bij Stokman Alkmaar voor het onderhoud van onze auto!

goede en snelle service

goede en snelle service . ik kon er onder het genot van een bakkie koffie op wachten.

Zeer tevreden over de service!

Prima geholpen en auto weer netjes schoon teruggekregen.

prima geholpen, goede service

prima geholpen goede service

Zeer tevreden over de kosteloos uitgevoerde winter check en het vriendelijke personeel.

Prima!

Altijd prettige sfeer, klantvriendelijk en lekkere koffie!

Goede betrouwbare service. Aardige vriendelijke medewerkers

Goed jaarlijks onderhoud inclusief zomer, en wintercheck.

goed geholpen.

vriendelijk, ter zake kundig en adequaar

klantvriendelijk

De ontvangst is altijd zeer vriendelijk! Er wordt goed advies gegeven.

goed en vriendelijk geholpen

ik had een storing op mijn ruitensproeier hij werkte niet meer dus een afspraak gemaakt ik kreeg keurig een leenauto mee want ik woon in de wieringermeer en de zelfde dag werd ruitensproeier gerepareerd heel tevreden over de afhandeling

Zeer tevreden klant

Ik ben al vele jaren een zeer tevreden klant van Renault Stokman Alkmaar

Zeer goed!

Vriendelijk personeel en heel behulpzaam; men neemt alle tijd. Ook het schoon afleveren van auto na reparatie/controle.

Reparatie goed verlopen

Prima op de hoogte gehouden over het meerwerk

Mag het ook in sterren? Vijf sterren !

Door de bonus bij Stokman in de vorm van een uitstekend kopje koffie zal ik altijd Renault blijven rijden (hier een knipoog denken). Beste groet, Dick de Scally

Prima, snel en netjes

Helderen en vriendelijke communicatie. Technisch goed uitgevoerd.

Uitstekende garage, prima service

Heel vriendelijk personeel en goede service.

In 1 woord geweldig

Zeer goed geholpen door Dhr Otto, alles snel geregeld en de nieuwe auto binnen 2 weken geleverd (was een showroom auto)

Prima 60.000 km beurt gehad.

60.000 km beurt uitgevoerd en afgerond op de afgesproken tijd en volgens van te voren opgegeven kosten.

Wolvenkoog 4-6

1822 BE Alkmaar

Over Stokman Alkmaar BV

Sinds 1960 zijn wij de officiële dealer voor Renault en Dacia voor de Kop van Noord Holland. Wij streven altijd naar de hoogste score en waarderen daarom uw input op onze dienstverlening !