Goed geholpen..vriendelijke mannen!! Blij dat ik weer rij. Topservice

Altijd vriendelijk en behulpzaam

als zeer prettig

Werd keurig ontvangen, heel snel geholpen en kleine reparatie perfect uitgevoerd!!!

Keurig en snel geholpen. En kleine reparatie perfect uitgevoerd!!!

Altijd snel en goed geholpen .

prettige mensen en zeer goede monteurs . In het najaar had ik div oranje lampjes die branden ,op weg drie dagen naar de achter hoek . Ik ben die dagen tweemaal opgehaald en naar een garage gebracht .Eenmaal niets gevonden de andere keer een een sensor schoongemaakt. Maar op terug kwamen de lampjes weer terug . De auto direct Naar stokman Alkmaar gebracht en die dagen hadden zij een defecte sensor ver vangen en de brandende lampjes zijn niet meer terug gekomen .

snelle service

Zeer goede service en goed contact met de medewerkers.

Alex the best MERCI!!!

Alles top

In één woord: Geweldig !!

Zeer goede ervaring

Heel goede ervaring met de werkplaats receptie ze krijgen van mij een dikke 10

Je weet van tevoren waar je aan toe bent.

Ik kreeg een mail waarin ik mijn afspraak kon regelen, en zo wist ik ook meteen de kosten voor het onderhoud. Dat vind ik wel zo prettig! Ze zijn erg klantvriendelijk en behulpzaam. Ik voel me er altijd welkom!

Ben zeer goed geholpen en alles goed uitgevoerd

In 1 woord Geweldig

zeer goed

zeer goed

Klantvriendelijke ervaring.

Een lekke band werd direct zonder kosten verholpen.

Prima!!!

Prima geholpen en auto rijdt weer als een zonnetje.

Klantvriendelijk en goede service

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan; er is tijd voor de klant. De reparatie van mijn Twingo was snel geregeld en naar alle tevredenheid!

Altijd met een happy ending.

Auto had een paar problemen, alles is na reparatie weer als nieuw. Je wordt weer verliefd op je auto.

Goed en snel geholpen na afspraak.

A-beurt met wintercheck uitgevoerd naar tevredenheid met kostenopgave vooraf.

vriendelijk en bekwam personeel

Ik ben reeds ongeveer veertig jaar klant bij Stokman Alkmaar. Deze jarenlange contacten zeggen alleen al genoeg over mijn tevredenheid over de dienstverlening zowel bij de aankoop van een nieuwe auto als over de wijze waarmee het onderhoud van mijn achtereenvolgende renaultmerken.

Prettig

Ik kwam voor de APK keuring, de wintercheck en nieuwe voorbanden. Alles is prima gedaan en dr auto kreeg ik zelfs gewassen terug!

Goed geholpen en vooraf prijsopgave

Auto apk gekeurd en remschijven en remblokken vervangen en daarna auto nog netjes gewassen.

Prima geholpen

Een duidelijke informatie ook over de onkosten die er volgend jaar aan komen.

Snel en deskundig geholpen

Vriendelijk personeel.

Een vriendelijke ontvangst en correcte afhandeling van zaken

Voor mij de eerste keer, dat ik bij Stokman kom. Ik ben verhuisd van Hilversum naar Heerhugowaard. Reden van bezoek, de wintercheck die ik met mijn Renault + pas heb laten uitvoeren. Zowel de aanvraag van de nieuwe pas als de uitvoering van de werkzaamheden zijn naar mijn tevredenheid uitgevoerd. De vriendelijkheid van het personeel, maakt dat je je er gelijk welkom voelt.

Betrouwbaar bedrijf en houdt zich aan de afspraken.

Vriendelijk personeel, betrokken bij de klant en de zaak.

Gewoon TOP service

Via mijn eigen Renault dealer heeft Stokman Alkmaar mijn storing zeer vlot en netjes afgehandeld. Top service zoals ik in het verleden ook heb ervaren !

Wolvenkoog 4-6

1822 BE Alkmaar

Over Stokman Alkmaar BV

Sinds 1960 zijn wij de officiële dealer voor Renault en Dacia voor de Kop van Noord Holland. Wij streven altijd naar de hoogste score en waarderen daarom uw input op onze dienstverlening !