Super vriendelijk

Waar je ook voor komt het ontvangst, kopje koffie terwijl de auto een onderhoudsbeurt krijgt of een gesprek met de verkoop, het is allemaal super vriendelijk.

Altijd goed geholpen en nooit geen problemen

Afspraak is afspraak

Klantvriendelijk

Je wordt echt als klant gezien en gehoord, de service is top

Uitstekend, aardig, behulpvaardig

Top, als het een hotel was dan 10 sterren

Uitstekend,

Topservice, zoals altijd!

Onverwacht probleem met de airco kort voor de autovakantie. Ondanks dat de planning helemaal vol zat werd er door Fred gezocht naar een oplossing. Buitengewoon klantvriendelijk en binnen een dag was de airco weer gerepareerd! Hulde!

Prima service, snelle service

Prima service. Snelle service. Zeer klantvriendelijk

Vriendelijk, kennis van zaken. Meedenken

Excellent!!!

Altijd vriendelijk. Altijd duidelijk. Altijd zorgvuldig

Goede en deskundig personeel

Grote klantvriendelijkheid en een zeer goede en snelle infoverstrekking. Hier zal het absoluut niet aan liggen. Top! Ondanks de grote scala aan modellen, zit er simpelweg geen model naar mijn voorkeur. Het ligt dus niet aan het personeel.

Grote klasse!

Zoals gewend : prima vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg. Thuisgebracht! De medewerkers van Stokman Den Helder zijn van meer dan grote klasse! Houen zo!

zeer klantvriendelijk

zeer klant vriendelijk men neemt alle tijd voor de klant.bij aflevering zeer uitgebreide uitleg van de auto.compliment aan verkoper hr prins

Goede begeleiding bij aankoop occasion.

Goed overleg en informatieoverdracht voorafgaand aan de besluitvorming tot aankoop van een occasion.

Lachend Avontuur: Garage Stokman Den Helder!

Mijn auto snakte naar onderhoud, dus reed ik naar Garage Stokman in Den Helder. Gwen begroette me alsof mijn auto een VIP was, luisterde met een glimlach naar mijn autodrama. Zijn ontvangst gaf mijn dag een boost. Terwijl mijn auto verwend werd, ontmoette ik Fred, medewerker met humor. Auto-expert en komiek in één. Hij kraakte mijn autocode en legde de fix uit met een knipoog. In de wachtkamer deelde ik lachsalvo's met mede-"autobandieten" die dol waren op Gwen en Fred. De sfeer was comedy club-waardig. Gwen kwam, grinnikend als auto-elf, melden dat alles gefikst was. Zijn energie gaf mijn dag kleur. Met dank aan Gwen en Fred reed ik weg, lachend achter het stuur. Garage Stokman is mijn vaste stop. Gwen en Fred toverden autozorgen om in lachplezier. Voor expertise, fun en gezelligheid is deze garage top.

Kwaliteit

Onderhoud van mijn Renault Captur besteed ik uit aan de Renault dealer. Daar heb ik geen spijt van. Daar het altijd naar behoren wordt uitgevoerd.

Top Service

Probleem snel gevonden en verholpen.

uitstekend geholpen, er wordt tijd voor je genomem .wij zijn zeer te vreden

zie boven

Goed!

Snelle service bij een storing!

Hel snelle, deskundige en vriendelijke oplossing van een probleempje

Direct na het telefoontje naar Stokman kn ik langskomen en ter plekke werd het probleem opgelost en zelfs vlak voor een vakantierit naar Frankrijk even een snelle extra check van de auto

Zeer goede ervaring er was tijd en aandacht om alles keurig en vriendelijk af te handelen.

Zeer goede ervaring. Er was tijd en aandacht om alles keurig af te handelen.

wel alle tijd.

Bij de andere filialen had men geen eens tijd om naar een klein defect te kijken en kon dit pas na een afspraak die een maand later pas kon worden ingeplant. Stokman Den Helder had wel zoveel klantservice om even er naar te kijken. Binnen een kwartiertje was het probleem opgelost. Dus 5 sterren voor Stokman Den Helder.

Proffesioneel autobedrijf.

Prima ontvangst en uitleg over de aangeboden auto,s. Na aankoop auto up to date informatie over aflevering van auto door verkoper.

Bij stokman wordt je vriendelijk geholpen, de monteurs zijn zeer goed, en vriendelijk.

Deze renault scenic is onze 7e renault, een zeer fijne auto.

Heel vriendelijk geholpen

De verkoper gaf ons de volledige aandacht en was zeer deskundig. Doordat wij door een autobrand geen vervoer meer hadden konden wij de leenauto gebruiken zolang als nodig. Hele goede service.

vriendelijk, helder, snel en duidelijk

Pastoor Koopmanweg 11

1784 NX Den helder

(0223) 637 484

Over Stokman Den Helder B.V.

Sinds 1960 zijn wij de officiële dealer voor Renault en Dacia voor de Kop van Noord Holland. Wij streven altijd naar de hoogste score en waarderen daarom uw input op onze dienstverlening !