Alleen maar goede ervaringen. Klantvriendelijk,oplossingsgericht en nooit opdringerig wel goede adviezen.
je wordt goed geholpen en ze leveren kwaliteit. wel prijzig, maar dat zijn alle \'merk\'garages
Een uitstekende garage,aardige mensen,wie veel vertrouwen in de klant hebben.
Vriendelijk Personeel. Luistert goed naar de eventuele vragen c.q. klachten. De Onderhoudsbeurten worden altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een dikke 10!!!!!!
Prima service, vriendelijke gastvrije medewerkers en uiteraard kundig!
zeer goede ervaring met onderhoud en reparaties
Positief ik had klachten met mijn auto en kon zonder afspraak terecht voor de diagnose.
De hulpverlening van dit bedrijf is zeer hoog. Ik ben slecht ter been (65 jaar) en als ik de auto ter reparatie aanbied wordt ik keurig thuisgebracht. Als ik veel last heb bel ik ze op en komen ze mijn auto ophalen. Ook nu weer werd mijn auto na reparatie van de bestuurdersstoel keurig terug gebracht. Als extra service werd mijn aanhanger t.b.v. de scootmobiel aan de auto gekoppeld. Om alles aan te sluiten moest de monteur, zonder morren, op zijn knieën, en dit voor een reparatie van € 121,89 (incl BTW en nieuwe batterij voor mijn afstandbediening).
Onze eerste ervaring met uw bedrijf vanwege de aankoop van een Dacia Sandero 1.2 16V Laureate, is erg positief. Zeer klantvriendelijk zonder opdringerigheid, maar ook zeer klantgericht. Wat ook als zeer positief is ervaren is dat men ons de privacy met desbetreffende verkoper gunde, zonder inmenging van andere medewerkers/verkopers.
te veel hiaaten zijn er in dit bedrijf, proberen het wel goed te doen, maar de kwaliteit ontbreekt om top te zijn. onze nieuwe auto heeft na 2 jaar , airco problemen gekregen en zijn pas verholpen nadat de garantie over was, uit coulance kregen we dan toch nog 60% korting, maar het had en moest eerder zijn opgelost, en ondanks ons protest is daar geen gehoor aan gegeven, ook afspraken komen ze matig na, te vaak krijg je te horen sorry of even wachten na afspraak die je had met ze.
Een andere Espace gekocht via Renault Stokman, deze was goed tot de schakelbak beetje kuren begon te vertonen. Oordeel Stokman was ook meteen--schakelbak vervangen! Onder garantie nieuwe schakelbak eronder gemonteerd, 2 dagen auto moeten missen maar werd opgevangen door een goede vervangende auto van Stokman. Echt een perfecte Garage met een idem dito perfecte Service (met hoofdletters)! Na ervaringen met diverse andere garages uit de omgeving echt een verademing, goede vakgerichte en klant vriendelijk gericht team. Chapeau!
Dinsdag 10 april ging ik een afspraak maken voor mijn defecte dimlicht. Bij het tonen van mijn Privilégepas mocht ik onder het genot van een gratis kopje koffie wachten, en werd de auto ondanks alle drukte gelijk gerepareerd. Beiden lampen gratis en zonder arbeidsloon. Ronduit goede service van Stokman Den Helder.
uitstekende behaneling door uw team
Prettig ontvangst, tijd voor de klant en goede service.
goed en prettig, zo wel metde omgang en het uitvoeren van het werk
Pastoor Koopmanweg 11
1784 NX Den helder
Sinds 1960 zijn wij de officiële dealer voor Renault en Dacia voor de Kop van Noord Holland. Wij streven altijd naar de hoogste score en waarderen daarom uw input op onze dienstverlening !