Het was een wervelende show!

Jan Mik verzorgde 'De grote communicatieshow' tijdens onze studiemiddag voor medewerkers van Kindercentra Puck&Co. Hij nam ons, op een kleurrijke manier, mee in de vier communicatiestijlen. Er zaten veel herkenbare stukken in zijn verhaal en we hebben veel gelachen. Iedereen heeft kleur bekend en gaat er in de praktijk mee aan de slag.

• Waar kent u Speakers Academy van? Via Google
  • Naam geboekte spreker Jan Mik
  • Uw mening over spreker Humoristisch en aansprekend

Fijne en duidelijke organisatie

Zeer snelle reacties en denken goed mee als er een event georganiseerd moet worden. Fijne communicatie zowel via de mail als telefoon.

• Waar kent u Speakers Academy van? Via eerdere sprekers
  • Naam geboekte spreker Helene Oosterhuis
  • Uw mening over spreker Praktisch en helder

Een aaneenschakeling van informatie, visuals met een sausje humor en twist aan het eind!!

Otto wist met zijn fakespeech de volledige zaal te boeien en 'in te pakken' met zijn verhaal over technologische veranderingen, waarbij hij de gasten meermaals verraste met specifieke CROP feiten en visuals. Het is Otto zelfs gelukt om tijdens het slotstuk van zijn speech de zaal mee te krijgen in een gezamenlijk lied. Otto spreekt zijn publiek toe met een ongekende energie en snelheid, waardoor het tot het einde boeiend bleef. Zijn speech tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst heeft zeker bijgedragen aan een goede nieuwe start van het jaar 2025!

• Waar kent u Speakers Academy van? Eerdere ervaringen en via via
  • Naam geboekte spreker Otto Wijnen
  • Uw mening over spreker Professioneel en vriendelijk

Sprankelend

Martine is in staat met haar sprankelende persoonlijkheid direct de aandacht van een ieder te vangen. Op een zeer natuurlijke manier neemt zijn de groep mee. Maakt gebruik van haar foto's om haar ervaringen en zienswijze te delen. Ook lukt het haar de groep een spiegel voor te houden.

• Waar kent u Speakers Academy van? eerder boekingen
  • Naam geboekte spreker Martine van Zijll Langhout
  • Uw mening over spreker zeer tevreden

Inspirerend

Marit had een bijzonder goed verhaal en had ook goed rekening gehouden met ons wens om extra aandacht aan vitaliteit te besteden.

• Waar kent u Speakers Academy van? Marie Leontien
  • Naam geboekte spreker Marit Bouwmeester
  • Uw mening over spreker Uitstekend

Ismail sloot met zijn verhaal perfect aan bij de visie van de school!

Ismail zei de goede dingen en putte uit de goede bronnen. Zijn verhaal deed veel mensen herkennen wat er speelt en wat hij zei sloeg goed aan.

• Waar kent u Speakers Academy van? Via andere sprekers
  • Naam geboekte spreker Ismail Agkzanay
  • Uw mening over spreker Prima

Top! Publiek was enthousiast

Peter kon een minicollege geven en in gesprek gaan met prof. Reyer Gerlagh over klimaat. Dat ging leuk en het publiek genoot. Een goed en betrokken verhaal.

• Services N.v.t.
  • Naam geboekte spreker Peter Kuipers Munneken
  • Uw mening over spreker uitstekend

Quintis Ristie maakt er echt een feestje van!

Voor het jaarlijks terugkerende Nieuwjaarsfeest van welzijnsorganisatie SOL heeft Quintis Ristie het dagvoorzitterschap op zich genomen. Ondanks de korte voorbereidingstijd die hij had in de drukste periode van het jaar - eind december/begin januari - maakte hij ruimte in zijn agenda voor twee werkbesprekingen en dacht hij mee m.b.t. het creatieve concept en de merkactivatie van SOL. Met zijn goede gevoel voor humor, enthousiaste persoonlijkheid en jeu in het sprekersvak, bewees hij zich als perfecte dagvoorzitter voor ons event! Het is een middag geweest die onze collega's niet snel meer zullen vergeten. Bedankt voor de fijne samenwerking, Tom & Quintis!

• Waar kent u Speakers Academy van? Google
  • Naam geboekte spreker Quintis Ristie
  • Uw mening over spreker Zeer vaardig!

ontzettend fijne samenwerking met Fadoua

Voor een grote bijeenkomst van Woonstad Rotterdam heb ik bijzonder fijn samengewerkt met Fadoua als dagvoorzitter. Goede voorbereiding, enorme positiviteit en energie. En ze stelde de mensen op het podium echt gerust.

• Waar kent u Speakers Academy van? al heel lang
  • Naam geboekte spreker Fadoua Alaoui
  • Uw mening over spreker Heel positief

Goede service, inspirerende spreker

Wij hebben een erg leuke ladies night gehad, dankzij de lezing van Alex Sijm. Een inspirerend en ontroerend verhaal op een humoristische wijze verteld. Het heeft ons aan het denken gezet en deze ervaring nemen wij mee naar de toekomst.

• Advies/meedenken N.v.t.
  • Uitvoering
  • Waar kent u Speakers Academy van? N.v.t.
  • Naam geboekte spreker Alex Sijm
  • Uw mening over spreker Inspirerend, open en prettig persoon.

Optreden Greg Shapiro bij onze Nieuwjaarsborrel

Tijdens de nieuwjaarsborrel van IMCD afgelopen 9 januari hadden we de eer om Greg Shapiro te mogen verwelkomen. Zijn presentatie was bijzonder goed afgestemd op evenement. Greg Shapiro wist het publiek meteen te boeien met vooral veel humor. Hij slaagde erin om de culturele verschillen op een toegankelijke manier te presenteren, waardoor iedereen zich aangesproken voelde. De interactie met het publiek was natuurlijk en vlot, wat bijdroeg aan een warme en positieve sfeer. Wat Greg Shapiro echt onderscheidde, was de passie en energie die hij uitstraalde. Elke zin leek doordrenkt van enthousiasme, waardoor het publiek niet alleen geïnteresseerd bleef, maar ook gemotiveerd werd om met hernieuwde energie het nieuwe jaar in te stappen. Al met al was de bijdrage van Greg Shapiro een absoluut hoogtepunt van de nieuwjaarsborrel. Het was een geweldige manier om het jaar te beginnen en iedereen te inspireren voor wat komen gaat. We kijken er dan ook naar uit om deze spreker in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij een van onze evenementen!

• Uitvoering
  • Waar kent u Speakers Academy van? via Dox Cafe (Luxor)
  • Naam geboekte spreker Greg Shapiro
  • Uw mening over spreker Fantastisch

Informatieve en inspirerende spreker

Onze ervaring met Patrick van Veen als spreker, geboekt via Speakers Academy, was fantastisch! Zijn presentatie over Waarom apen vlooien was niet alleen informatief en inspirerend, maar ook ontzettend relevant voor ons bedrijf. Patrick wist op een boeiende manier de link te leggen tussen het gedrag van apen en onze eigen bedrijfsdynamiek. Met zijn leuke en herkenbare voorbeelden over apengedrag liet hij ons op een nieuwe manier kijken naar samenwerking, communicatie en sociale interacties binnen ons team. Het was niet alleen leerzaam, maar ook verrassend toepasbaar in onze dagelijkse werkpraktijk. De samenwerking met Speakers Academy verliep vlekkeloos. Ze waren professioneel, flexibel en zorgden ervoor dat alles soepel geregeld was. Patrick en Speakers Academy hebben onze verwachtingen overtroffen, en wij raden hen van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende en unieke presentatie!

• Waar kent u Speakers Academy van? Internet

• Advice
  • Execution of service
  • From where do you know Speakers Academy? your speaker
  • Name of the Speaker at your event: Jeroen van der Most
  • Review of speaker: Jeroen is great, he delivered exactly what our event needed

zeer inspirerend en uit de praktijk!

Ismaïl ontmoet tijdens een bijeenkomst van de VO-Raad. Hij had daar een zeer inspirerend verhaal over pedagogisch klimaat en welk gedrag daar bij hoort. Vervolgens heeft hij dit verhaal bij ons op school gehouden. Hij had het op maat gesneden op onze wensen. Het was een zeer inspirerend verhaal met veel voorbeelden uit de praktijk en onderbouwd met verwijzingen naar de nodige literatuur. In één woord: een schot in de roos. Hier kunnen we verder mee in ons traject met voortgezet leren mbt pedagogisch klimaat.

• Naam geboekte spreker Ismail Agzanay
  • Uw mening over spreker Top!

Goed contact wat voor soepel verloopt zorgt

Speakers Academy heeft een snelle reactietijd en dat is heel erg fijn werken. Binnen onze sector zijn er nog wel is last minut aanpassingen nodig en dat werkt goed samen met Speakers Academy.

• Waar kent u Speakers Academy van? Collega's
  • Naam geboekte spreker Boris van der Ham

Inspirerend en verfrissend

Joris Arts gaf op 10 oktober bij ZorgDomein een indrukwekkende lezing over "lessen uit andere sectoren". Met heldere voorbeelden en praktische tips toonde hij hoe inzichten uit andere branches de zorg kunnen verbeteren. Een boeiende sessie die zorgprofessionals aanzet tot vernieuwend denken. Zeker een aanrader!

• Waar kent u Speakers Academy van? Online
  • Naam geboekte spreker Joris Arts
  • Uw mening over spreker Zie hierboven

Inspirerend

Leuke presentatie over hoe je faalervaringen toch positief kan duiden en er van kan leren.

• Waar kent u Speakers Academy van? via via
  • Naam geboekte spreker Bas Ruyssenaars
  • Uw mening over spreker Leuke manier van spreken, prettig in de omgang

Een boeiende en aanstekelijke presentatie!

Door de vele praktische voorbeelden, zowel via beeld als fysiek, en het enthousiasme waarmee Rolf Hut zijn presentatie gaf, zijn we weer volop verwonderd over 'techniek' en geïnspireerd om dit over te brengen op onze kinderen!

• Waar kent u Speakers Academy van? Eerder gebruik van gemaakt
  • Naam geboekte spreker Rolf Hut
  • Uw mening over spreker Boeiende en enthousiaste spreker!

Voor veel ondernemers een aansprekend verhaal.

Afspraken zijn nagekomen behalve afspraak over maximale tijdsduur. Zijn verhaal liep aanzienlijk uit.

• Waar kent u Speakers Academy van? Al 20 jaar klant
  • Naam geboekte spreker Roland Kahn
  • Uw mening over spreker goed

Boeiende spreker met leuke bruggetjes naar dagelijkse praktijk

Patrick heeft een leuk en boeiend verhaal waarbij hij op een grappige manier een brug slaat naar de praktijk en daarmee mensen op een hele luchtige manier een spiegel voorhoudt. Hij weet een vertaalslag te maken van de apenrots in de dierentuin naar de apenrots in het bedrijfsleven.

• Waar kent u Speakers Academy van? eerder mee samengewerkt
  • Naam geboekte spreker Patrick van Veen

Leuke, interessante spreker!

André Kuipers was een interessante spreker. Hij vertelde niet alleen over zijn eigen ervaring maar ook over alle andere aspecten die erbij komen kijken. André nam de tijd voor ons en dat werd gewaardeerd!

• Waar kent u Speakers Academy van? Internet
  • Naam geboekte spreker André Kuipers

geweldig !

Het was super!! Pierre heeft een duurzame en circulaire kookdemo gegeven op onze (1e) WinterFair. De nadruk lag op 'Fair' mensen moesten geinspireerd worden om op een duurzame en circulaire te koken en de feestdagen te vieren. En volgens mij is dat gelukt. Het was erg leuk en de reacties van de mensen was heel positief.

• Naam geboekte spreker Pierre Wint
  • Uw mening over spreker positief

Interessant verhaal van Rob de Wijk

Wij hebben de ontmoeting met de heer de Wijk als zeer prettig ervaren en is zijn presentatie goed ontvangen door onze bezoekers. Zijn verhaal is zeer interessant en komt duidelijk over.

• Waar kent u Speakers Academy van? media
  • Naam geboekte spreker Rob de Wijk
  • Uw mening over spreker Vriendelijk en interessant

Matig

Eigenlijk heb ik alles zelf moeten regelen. Gelukkig waren de lijnen met de spreekster kort. De volgende keer ga ik het zelf regelen.

• Waar kent u Speakers Academy van? Van horen zeggen
  • Naam geboekte spreker Michelle van Tongerloo
  • Uw mening over spreker Prima

De juiste match voor onze vraag

Heel blij met onze spreker, was spot on voor het gezelschap. Vorm sloot ook goed aan bij de behoefte van het gezelschap.

• Services N.v.t.
  • Advies/meedenken N.v.t.
  • Uitvoering
  • Waar kent u Speakers Academy van? N.v.t.
  • Naam geboekte spreker Caroline de Gruijter
  • Uw mening over spreker zeer positief

Zestienhovensekade 180

3043KV Rotterdam

Over Speakers Academy

Speakers Academy collaborates with today's leading speakers on a variety of topics that engage everyone, in pursuit of our shared mission: Bringing Knowledge to the World. Through meaningful physical and digital lectures by our speakers, we contribute to knowledge transfer and the growth of awareness. We make knowledge sharing attractive and contribute to a simple and unburdening way of acquiring knowledge. Our ambition is to worldwide propagate the importance of embracing knowledge and stimulating awareness. People are always looking for knowledge with which they feel connected.